GRAD TROGIR OBJAVIO JAVNI NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROGRAMA UDRUGA U 2020. GODINI

GRAD TROGIR

objavio je

Javni natječaj / Javni poziv za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarskih djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2020. godinu

Prijedlozi se dostavljaju na niže navedenu adresu:

Grad Trogir
Trg Ivana Pavla II br.1/II
21 220 Trogir

''Javni natječaj/javni poziv za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarske djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir''

"Ne otvarati prije sastanka Povjerenstva za provjeru ispunjavanja (formalnih)propisanih uvjeta Natječaja"

Podnositelji prijedloga programa koji se odnose na djelatnosti Zajednice sportskih udruga Trogir, dostavljaju obrasce sa pripadajućim prilozima na adresu:

 Zajednica sportskih udruga Trogir

dr. F. Tuđmana 14, 21220 Trogir

Vremenski rok za podnošenje prijava je od 15. siječnja 2020. godine do 14. veljače 2020. godine.

Sve informacije o Javnom natječaju/javnom pozivu za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarske djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2020. godinu, kao i potrebne obrasce možete pronaći na službenim web stranicama Grada Trogira www.trogir.hr.

Za sva pitanja možete se obratiti Savjetnici za javne potrebe pri Upravnom odjelu za javne potrebe, opće poslove i imovinu grada - Duški Guina i to putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Dodatne informacije