Projekt OŠ Petar Berislavić „Moš ča oš“

ekoSkolaProjekt Eko-škole, OŠ Petar Berislavić pod nazivom „Moš ča oš" osmišljen je s ciljem poticanja učenika na uključivanje u sportske, kulturne, obrazovne i volonterske programe na području Okruga Gornjeg i Trogira.

Opširnije:Projekt...

Osnovan Klub mladih Trogir

KlubMladihOsnivačka skupština Kluba mladih Trogir čije su osnivanje inicirali članovi Savjeta mladih Grada Trogira održana je u četvrtak 15. rujna.

Opširnije:Osnovan...

Crvena palmina pipa uzima svoj danak

DSCN0409Nametnik Crvena palmina pipa sustavno uništava palme na području Mediterana, pa tako i Trogira. U četvrtak su na području Naselja zbog zaraženosti tim štetnikom uklonjene dvije palme stare preko pedeset godina, a djelatnici Trogir Holdinga sveukupno su ih u posljednje vrijeme uklonili desetak.

Opširnije:Crvena...

U Okrugu Gornjem proslavljena svetkovina Uzvišenja svetog Križa

UzvisenjeSvkrizaSvetkovina Uzvišenja svetog Križa proslavljena je u župnoj crkvi Uzvišenja sv. Križa u Okrugu Gornjem procesijom i koncelebriranim misnim slavljem kojeg je, s početkom u 10 sati, predvodio vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

Opširnije:U...

Radionice u Muzeju grada Trogira: Kaširanjem do unikatnih predmeta

DSCN0388Povodom početka nove školske godine u Muzeju grada Trogira organizirane su kreativne radionice za one najmlađe.

Opširnije:Radionice...

Petar Jakelić izlaže u Muzeju grada Trogira

PetarJakelicIzlozbaIzložba slika i crteža Petra Jakelića otvorena je u galeriji Cate Dujšin Ribar u ponedjeljak, 12. rujna.

Izloženi radovi nastali u razdoblju od 1988. do 2016. godine mogu se razgledati u Galeriji Cate Dujšin Ribar i u atriju Muzeja grada Trogira.

Opširnije:Petar...

Zlatne rukometašice OŠ Majstora Radovana na prijemu kod gradonačelnika

DSCN0353Rukometašice OŠ Majstora Radovana koje su u lipnju postale državne prvakinje u utorak su primili gradonačelnik Ante Stipčić i njegov zamjenik Radovan Slade-Šilović.

Opširnije:Zlatne...

Svjetski brand bisera u gradu biserne arhitekture

DSCN0336Već je uobičajeno da produkcije filmske industrije biraju Trogir za destinaciju snimanja.

Opširnije:Svjetski...

Dodatne informacije