Mališani se izradom sova i sovica pripremili za Noć Muzeja

muzej1Kako bi se pripremili za posljednji petak u siječnju kada u Noći Muzeja u muzejima diljem Hrvatske caruju sove i sovice mališani su do posljednjeg mjesta popunili radionice u Muzeju grada Trogira.

Opširnije:Mališani...

Djelatnici PP Trogir novac od nagrade Grada Trogira donirali socijalno ugroženoj obitelji Pandža

pandjaKako bi pomogli socijalno ugroženoj obitelji Pandža u rješavanju njihovih životnih problema, Grad Trogir i Policijska postaja Trogir ovih su dana sanirali krov njihove kuće u Pasikama koji već dugi niz godina prokišnjava.

Opširnije:Djelatnici...

Orezivanje palmi na rivi

1Nakon obnove travnjaka, održavanja i orezivanja drveća, grmlja i živica te njege sezonskih i trajnih cvjetnjaka, djelatnici Trogir holdinga iz Odjela Parkova i nasada ovih dana orezuju suhe grane palmi na rivi.

Opširnije:Orezivanje...

Maškare preuzele vlast u Trogiru i poručile:"Bit će kruha i igara"

IMG 4083Nakon što im je sadašnji zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović u petak predao ključeve Grada, vlast u Trogiru preuzele su maškare.

Opširnije:Maškare...

Čelnici HC-a i Viadukta potvrdili: "Most kopno-otok Čiovo biti će završen u roku"

most1Most kopno- otok Čiovo biti će završen do kraja listopada ove godine, potvrdili su to na radnom sastanku održanom na gradilištu u četvrtak čelnici Hrvatskih cesta i Viadukta.

Opširnije:...

Pučko otvoreno učilište Trogir nabavilo dva nova vozila

autoskola1Pučkom otvorenom učilištu u četvrtak su, za potrebe autoškole, uručena dva nova vozila.

Opširnije:Pučko...

Maškare od petka preuzimaju vladavinu gradom

LjetniKarneval 01Nakon što im sadašnji gradonačelnik Ante Stipčić preda ključeve Grada, vlast u Gradu Trogiru preuzimaju maškare.

Opširnije:Maškare...

Započela provedba programa „Zajedno više možemo“

zajedno1Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Vijeće za prevenciju Grada Trogira otpočeli su sa provedbom preventivnog programa u osnovnim školama, pod nazivom ''Zajedno više možemo''.

Opširnije:Započela...

Društvo turističkih vodića Tragurion organizira besplatna vođenja

drustvoVodicaDruštvo turističkih vodiča "Tragurion" organizira besplatna vođenja po gradu Trogiru za sve zainteresirane građane.

Opširnije:Društvo...

Dodatne informacije