Veleposlanike 28 zemalja oduševio Trogir

img 3199Predstavnici stranih veleposlanstava u Zagrebu, članovi Diplomatskog ekonomskog kluba, njih 28-ero, posjetilo je Trogir. 

Opširnije:Veleposlan...

Ante Radačić osvojio treće mjesto na Državnom natjecanju iz povijesti

img 3026Na 15. Državnom natjecanju iz povijesti koje se od 9. do 11. travnja održavalo u Trogiru učenik Ante Radačić 8.a razreda OŠ Majstora Radovana osvojio je treće mjesto. 

Opširnije:Ante...

Ivana Barada osvojila zlato na Državnom prvenstvu u kuglanju

ivana baradaNakon što je već dosada osvajala brojna odličja, Ivana Barada se s državnog prvenstva u kuglanju vratila okićena zlatnom medaljom.

Opširnije:Ivana...

5. VRIDNE RUKE OBALE ZAGORE I ŠKOJA – TROGIR 2014.

INTERNATIONAL ARTCRAFT AND INTANGIBLE HERITAGE FESTIVAL HAND -TROGIR

vridnerukeGrad Trogir i Turistička zajednica grada Trogira i ove godine, po peti puta, organizira sada već tradicionalnu sajamsku manifestaciju „Vridne ruke obale, zagore i škoja“, koja će se održati u Trogiru od   30. svibnja  do 01. lipnja 2014. godine.

Opširnije:5....

Udruga TOMS realizirala projekt terapijkog jahanja

naslovna„Konj moj prijatelj" naziv je projekta terapijskog jahanja koji je zaživio u Trogiru zahvaljujući udruzi TOMS i njezinom podpredsjedniku Stjepku Petriću.

Opširnije:Udruga ...

Trogir je domaćin Državnom natjecanju iz povijesti

natjecanje povijest tg15. Državno natjecanje iz povijesti održava se u Trogiru od 9. do 11. travnja. Domaćin sudionicima koji su izborili prva mjesta u svojim županijama je OŠ Majstora Radovana.

Opširnije:Trogir...

Izložba u Muzeju grada Trogira „Probudi se, umij se u cviću...“

naslovna"Probudi se, umij se u cviću..." naziv je izložbe učenika OŠ Majstora Radovana koja je povodom nadolazećeg Uskrsa otvorena, 8. travnja, u atriju Muzeja grada Trogira. Uz nazočnost brojnih roditelja, baka i djedova otvorili su je ravnateljica Muzeja dr.Fani Celio Cega, muzejska pedagoginja Goranka Tomaš i ravnatelj škole Vilko Stojan.

Opširnije:Izložba...

Pedijatri i medicinske sestre iz Hrvatske i susjednih zemalja posjetili Trogir

20140409 162949Skup liječnika pedijatara iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja zajedno s medicinskim sestrama, njih 300-tinjak, posjetili su Trogir.

Opširnije:Pedijatri...

Uskršnja humanitarno-prodajna akcija učenika OŠ Petar Berislavić

img 2630Učenici OŠ Petar Berislavić održali su u utorak, 08.travnja, humanitarno-prodajnu akciju svojih radova.

Opširnije:Uskršnja...

Dodatne informacije