Kvintet Oscar oduševio ljubitelje jazz glazbe

P8210440Vrhunski glazbenici Jazz kvinteta Oscar nastupili su, 21. kolovoza, na trgu Ivana Pavla II pred mnogobrojnim ljubiteljima jazz glazbe.

Opširnije:Kvintet...

Sjećanje na žrtve totalitarnih režima

polaganjeVijenaca01Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima, koji se kao spomendan obilježava 23. kolovoza, u Trogiru je prigodno obilježen.

Opširnije:Sjećanje...

„Šušur“ u Trogiru

susur02Sretne trogirske trenutke ekipa HRT-a i emisije Šušur potražila je u gradu Trogiru, 19. kolovoza, u njegovim vijugavim kaletama, toplim domovima uvaženih Trogirana, u miru i tišini samostanskih zidina .

Opširnije:„Šušur“...

Saša Radić predstavio nosač zvuka sa stihovima Dobriše Cesarića

1Poezija Dobriše Cesarića „odzvanjala" je 19. kolovoza u dvorištu Muzeja grada Trogira kada je svoj CD predstavio Saša Radić.

Opširnije:Saša...

Vaterstetten u srpnju

wappenhuegel-largePuno je toga bilo u Vaterstettenu i okolici! Na ljetnim temperaturama građanke i građani uživaju u posjetima feštama, tržnicama i drugim manifestacijama na otvorenom.

Opširnije:Vaterstett...

Izložba u muzeju posvećena Trogiranki Ursi Vukman

izlozbaUrsaVukman01Izložba ilustracija „Neobična zanimanja – ORGULJAŠICA" Larisse Sharine, otvorena je, 18. kolovoza, u atriju Muzeja grada Trogira

Opširnije:Izložba...

Nastup kvarteta Bozzotti u Kneževom dvoru

P8150385Gudački kvartet Bozzotti održao je na blagdan Velike Gospe, u sklopu Trogirskog kulturnog ljeta, prigodni koncert izvodeći djela poznatih svjetskih autora.

Opširnije:Nastup...

Klapa Tragos koncert posvetila Vali

P8170406Ovaj koncert posvećujemo dobrom duhu grada Trogira, našem Vali, kazao je na početku koncerta Tomislav Jakus, predsjednik KUD-a Kolo i klape Tragos koja je, 17. kolovoza, nastupila po drugi put u sklopu Trogirskog kulturnog ljeta, u prepunom Kneževom dvoru.

Opširnije:Klapa...

Dodatne informacije