ZATVARANJE TROGIRSKOG KULTURNOG LJETA

vlcsnap-2014-09-03-14h15m40s213Nakon ljeta prepunog događanja u petak, 05. rujna u Kneževu dvoru s početkom u 20:30 prigodnim program upriličit će se zatvaranje Trogirskog kulturnog ljeta.

Opširnije:...

Trogir šampion turizma 2014.

VECERNJI LISTNa temelju turističke patrole Večernjeg lista, gradu Trogiru 01. rujna će biti uručena nagrada Šampion turizma. Na svečanost dodjele priznanja očekuju su visoki uzvanici iz resora ministarstva turizma, te najvažnije medijske kuće u Hrvatskoj.

Opširnije:Trogir...

Kome smetaju koševi za otpatke ?

IMGP0997Biti kulturan i baciti otpatke u koš ponekad je zaista težak slučaj.
A zašto? Zbog toga što neki nažalost leže na dnu mora prethodno razbijeni. I turisti i naši sugrađani pitaju se kome je bilo potrebno uzeti koš i baciti ga u more.

Opširnije:Kome...

U Trogiru jedanaest mladića primljeno u Red braće propovjednika

IMGP0751Već drugu godinu za redom u Trogiru, u nacionalnom svetištu bl. Augustina Kažotića i u samostanskoj crkvi svetog Dominika mladići ulaze u Red braće propovjednika.

Opširnije:U...

Izložba u Muzeju grada Trogira „Bez početka i bez kraja“

IMGP0979Rezultat svega je igračka. Nova igračka trodimenzionalna je, na zid ovješena, viseća ili samostojeća estetska činjenica, sebi dovoljna, ali ne nužno i samo takva - kazao je 03. rujna Vedran Karadža Tabulov prilikom otvorenja svoje izložbe „Bez početka i bez kraja" koja u Muzeju grada Trogira ostaje otvorena do 13. rujna.

Opširnije:Izložba...

MATIJA DEDIĆ I BOŽIDAR ALIĆ ODUŠEVILI PUBLIKU

IMGP0736Glazbeno poetska večer u izvedbi maestra Matije Dedića i glumca Božidara Alića održana je 29. kolovoza u Kneževom dvoru.

Opširnije:MATIJA...

Održan treći po redu glazbeno-poetski recital „Trogirske užance“

IMGP0793Trogirska cakavica popraćena pjesmama trogirskog slavuja Vinka Coce i uglednih trogirskih pjesnika u izvedbi Dječjeg zbora Trogir i Eugena Stjepana Višića oduševila je publiku 31. kolovoza u prepunom Kneževom dvoru.

Opširnije:Održan...

Predstavnici Hrvatskih cesta obišli gradilišta u Trogiru: USKORO GOTOV PROJEKT VRIJEDNOSTI 4 MILIJUNA KUNA

IMGP0725Radovi na rotoru pri ulazu u Trogir, investicija vrijedna 4 milijuna kuna, dobro napreduju i do kraja godine očekujemo da će biti gotovi, izjavio je Nenad Maljković, član Uprave Hrvatskih cesta, koji je s gradonačelnikom Antom Stipčićem i kolegama, 29. kolovoza, obišao postojeća gradilišta i ona koja su već završena.

Opširnije:Predstavni...

Dodatne informacije