Otvorena izložba: Međunarodni susreti slikara i kipara u hotelu Medena

IzlozbaMuzejU atriju Muzeja grada Trogira i galeriji Cate Dujšin Ribar, u ponedjeljak je otvorena prodajna izložba slika i skulptura nastalih za vrijeme međunarodnih susreta kipara i slikara u Hotelu Medena.

Opširnije:Otvorena...

Velik broj biciklista očekuje se u Trogiru na humanitarno-rekreativnoj utrci za bicikliste „Trogir 2016 - 2 Islands on 2 wheels“

BiciklistickaUtrkaTrogirManje od dva tjedna Trogir dijeli od održavanja rekreativna mountain bike utrke "XCM Trogir 2016 - 2 Islands on 2 Wheels" koja će sigurno, s obzirom na organizaciju i masovnost, postaviti nove standarde za slične biciklističke utrke u Hrvatskoj.

Opširnije:Velik...

Antonia Buličić ponovno briljira

antoniaBulicicOvog vikenda u Dubrovniku se održao međunarodni plivački miting Zlatni Orlando. U brojnoj konkurenciji nastupila je i trogirska plivačica Antonia Buličić koja se kući vratila okićena s četiri medalje, od čega su tri zlatnog sjaja, a jedna srebrnog.

Opširnije:Antonia...

Norijada 2016: Maturanti uz pjesmu obilježili kraj srednje škole

IMG 20160517 111659Maturanti dviju trogirskih srednjih škola oprostili su se od školskih klupa, 17. svibnja, onako kako im i priliči, uz smijeh i pjesmu, a nije nedostajalo ni pića.

Opširnije:Norijada...

Kliofest 2016: Muzeju grada Trogira prigodno obilježio 350. obljetnicu prvog izdanja knjige De regno Dalmatiae et Croatiae

KliofestU povodu 350. obljetnice prvog izdanja knjige De regno Dalmatiae et Croatiae oca hrvatske historiografije Ivana Lucića, Muzej grada Trogira organizirao je prigodan program u okviru Festivala povijesti – Kliofesta 2016. koji se održao 13. svibnja u Galeriji Cate Dujšin Ribar.

Opširnije:Kliofest...

Vatrogasci poklonili instrument Narodnoj glazbi Trogir

ngt vatrogasciDa Narodna glazba Trogir i Dobrovoljno vatrogasno društvo Trogir i dalje nastavljaju stoljetno prijateljstvo pokazalo se u četvrtak, u prostorijama Narodne glazbe Trogir.

Opširnije:Vatrogasci...

VRIDNE RUKE OBALE, ZAGORE I ŠKOJA 2016 – Od Kairosa do danas

7. Dani autohtonih proizvoda, tradicijskih obrta i folklorne baštine

7th Festival of authentic products, traditional crafts and folklore heritage

U Trogiru će se u organizaciji Grada Trogira i Turističke zajednice grada Trogira od 26. do 29. svibnja 2016., održati već tradicionalni 7. Dani autohtonih proizvoda, tradicijskih obrta i folklorne baštine „VRIDNE RUKE OBALE, ZAGORE I ŠKOJA 2016 – Od Kairosa do danas"

Opširnije:VRIDNE...

Klis predsijeda hrvatskim povijesnim gradovima, a Grad Trogir uz Rovinj, Karlovac i Varaždin potpresijeda HUPG-om

HrUdrugaPovGradova 02Hrvatska udruga povijesnih gradova u Varaždinu je proslavila petu godinu djelovanja, a na svečanoj sjednici, koja je bila i izborna, za predsjedatelja je izabrana Općina Klis i njezin načelnik Jakov Vetma.

Opširnije:Klis...

Dodatne informacije