Predsjednik Savjeta mladih Grada Trogira postao član mreže stručnjaka za mlade pri Institutu Ivo Pilar

IMG 1324Predsjednik Savjeta mladih Grada Trogira Ante Škrobica je postao član Nacionalne mreže stručnjaka za javne politike i rad s mladima pri Institutu Ivo Pilar.

Opširnije:Predsjedni...

U Brodotrogiru položena kobilica za arktički ledolomac!

BrodotrogirKobilicaNOV344 01Danas je u Brodotrogiru položena kobilica za brod za prijevoz kondenzata, ledolomac klase leda ARC 7, nosivosti 44,000 metričkih tona za ARCTECH HELSINKI SHIPYARD prema ugovoru o gradnji prednjeg dijela broda koji je zaključen u srpnju 2016.

Opširnije:U...

Projekt udruge TOMS „Uključimo se“ započeo s provedbom

0802 TOMSukljucimoSeProjekt udruge TOMS pod nazivom „UKLJUČIMO SE" u ponedjeljak je započeo s provedbom.
Svrha projekta, kojeg udruga TOMS provodi u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Trogir i Gradom Trogirom, je unapređenje kvalitete života starijih osoba koji su socijalno isključeni ili su u riziku od socijalne isključenosti te podizanje javne svijesti o njihovim potrebama.

Opširnije:Projekt...

Obnova krovišta spomenika kulture Palače Lucić

0802 PalacaLucicZdanje velike kulturno- povijesne vrijednosti, palača Lucić uskoro dobiva novo krovište.

Opširnije:Obnova...

Učenicima i studentima dodijeljene stipendije Grada Trogira

0602 stipendijeUgovori o stipendiranju između Grada Trogira i učenika i studenata s područja grada potpisani su 4. veljače, u Gradskoj vijećnici.

Opširnije:Učenicima...

Izložba "Nek´ ti je zemlja laka?" produžuje se do 11. veljače

0302 IzlozbaNekTiJeLakaZemljaIzložba kustosice Lujane Paraman "Nek´ ti je zemlja laka?" - spasilačko arheološko istraživanje rimskodobne nekropole u ulici Put Dragulina umjesto do 4. veljače, ostaje otvorena do 11. veljače 2017. godine .

Opširnije:Izložba...

Novi Info-ured Pučkog učilišta u prostorima bivšeg kina

0202 infoUredPOUPučko otvoreno učilište Trogir otvorilo je info ured na novoj adresi – dr. Franje Tuđmana 2, u prostorima bivšeg kina.

Opširnije:Novi...

Potpisivanje Ugovora o stipendiranju

Pozivaju se učenici i studenti, koji su na temelju Konačne bodovne liste ostvarili pravo na stipendiju Grada Trogira, da dođu na:
potpisivanje Ugovora o stipendiranju koje će se upriličiti 04. veljače 2017. g., ( SUBOTA ) u 10.00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Trogira

Napomena: za maloljetne učenike Ugovor potpisuje roditelj koji je u Zahtjevu priložio osobnu iskaznicu.

„Uključimo se“ – novi projekt udruge TOMS

plakatUkljucimoSeUdruga tjelesnih invalida TOMS u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Trogir i Gradom Trogirom provodi projekt pod nazivom „UKLJUČIMO SE".

Opširnije:„Uključimo...

Dodatne informacije