Sudjelujte u akciji „Moje svjetlo za moj Vukovar“

PaljenjeSvijecaPovodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, Grad Trogir u Udruga TOMS 18. studenoga organiziraju akciju Moje svijetlo za moj Vukovar koja se provodi već sedmu godinu za redom.

Opširnije:Sudjelujte...

Trogirani svečano obilježili Dan grada

DanGradaProcesija 01Trogirani su u subotu proslavili blagdan sv. Ivana, kršćanskog biskupa i zaštitnika grada koji slavi svoj rođendan. U svečarskom raspoloženju slavljeničkoga grada održana je tradicionalna procesija u kojoj, za svečevevom bistom, oko povijesne gradske jezgre hodaju svećenici i vjernici.

Opširnije:Trogirani...

Gradonačelnik Ante Stipčić: „Trogir je jedno veliko gradilište“

NaslovnaStivanja20151116U povodu blagdana sv. Ivana, koji Trogirani slave kao Dan grada, danas je održana svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj su zaslužnim pojedincima i udrugama uručene osobne i skupne nagrade, te ona za životno djelo koju je primio Ivo Tirani. Medalja Grada, kao posebno priznanje pojedincima koji su svojim životom i postignućima zadužili Trogir, postavši nezaobilazni dio njegova identiteta, postuhmno je uručena Valentinu Bubli.

Opširnije:Gradonačel...

Osnovnoškolci ukazali na važnost sigurnog djetinjstva: Trogir – grad sretnih ulica

GradSretnihUlica 04U sklopu projekta "Ca je covik?!" u ponedjeljak se održala akcija "Trogir - grad sretnih ulica" kada je u jutarnjim satima u vremenu od 8 do 11 sati Ulica dr. Franje Tuđmana kod OŠ Majstora Radovana bila u potpunosti zatvorena, a promet su regulirali djelatnici PP Trogir.

Opširnije:Osnovnoško...

Lampioni u zraku posjetili Trogirane da je sve više djece oboljelo od dijabetesa

DDK LampioniuZraku 05Uoči Svjetskog dana šećerne bolesti najmlađi članovi Dijabetičkog društva Trogir proveli su jednu od zanimljivijih akcija kako bi svoje sugrađane posjetili na činjenicu kako je danas sve više djece oboljelo od dijabetesa tipa 1.

Opširnije:Lampioni...

Dijabetičko društvo Trogir obilježilo Svjetski dan šećerne bolesti

DijabetickoDrustvo 1Povodom Svjetskog dana šećerne bolesti koji se obilježio u subotu, Dijabetičko društvo Trogir u ponedjeljak je na prostoru ispred ribarnice organiziralo akciju mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka. Inače, osim Trogira akcije su proveli i u Marini i Okrugu.

Opširnije:Dijabetičk...

Uoči svetog Ivana Trogirskog položeni vijenci i zapaljene svijeće

PolozeniVijenci 01Povodom Dana grada i obilježavanja Svetog Ivana Trogirskog na gradskom groblju su položili vijence i zapalili svijeće ispred zavjetnog križa gradonačelnik Ante Stipčić s zamjenicima Radovanom Slade-Šilovićem i Filipom Anđelićem, gradskim vijećnicima, predstavnicima Grada, udruga, parlamentarnih stranaka i gradova prijatelja.

Opširnije:Uoči...

Učenici svom gradu za rođendan poklonili predstave na cakavici

PredstavaDvijeLegende 02Učenici 3.a i 3.b razreda Osnovne škole Majstora Radovana svom gradu su za rođendan poklonili izvedbe dviju trogirskih legendi „Marin Kiudis" i „Bili Cvit".

Opširnije:Učenici...

Uoči Dana grada održan kviz znanja o svetom Ivanu Trogirskom

KvizZnanja 07Kviz znanja o životu sv. Ivana Trogirskog i razdoblju u kojem je živio održan je u Gradskoj vijećnici,13. studenoga, povodom obilježavanja Dana grada Trogira.

Opširnije:Uoči...

Dodatne informacije