HDZ Trogir proslavio 25. rođendan

HDZ1U veličanstvenoj i dostojanstvenoj atmosferi u prepunoj kino-dvorani „Domobran" Hrvatska demokratska zajednica Trogir obilježila je svoj 25.rođendan. Glavni gost je bio glavni tajnik Milijan Brkić, koji je pozvao na zajedništvo i borbu za svakog člana i branitelja.

Opširnije:HDZ...

Prezentacija programa HZZ i HGK 27.veljače 2015 u Gradskoj vijećnici Trogir

Hrvatski zavod za zapošljavanje i Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Split u suradnji sa Gradom Trogirom organizira u petak, 27.veljače 2015, s početkom u 10 sati, u Gradskoj vijećnici u Trogiru, prezentaciju svojih programa pod nazivom „HGK i HZZ ususret poduzetništvu".

Opširnije:Prezentaci...

Počeli pripremni radovi za most kopno - otok Čiovo

IMGP2883Započeli su pripremni radovi za most kopno - otok Čiovo koji obuhvaćaju pripremu samog gradilišta, odnosno njegovu organizaciju.

Opširnije: Počeli...

Vaterstetten u veljači

VaterstettenPolitičku diskusiju posljednjih dana i tjedana odredila je „Agenda 2020", na kojoj je gradonačelnik Georg Reitsberger predstavio svoje ideje za budući razvoj mjesta.

Opširnije:Vaterstett...

Izobrazba za poljoprivrednike u Trogiru 23.-25. veljače 2015.

Savjetodavna služba provoditi će u suradnji sa Gradom Trogirom u vremenu od 23. do 25. veljače u Gradskoj vijećnici u Trogiru izobrazbu za poljoprivrednike o održivoj uporabi pesticida.

Opširnije:Izobrazba...

U planu obnova kanalizacijske mreže u staroj gradskoj jezgri

obnovaKanMrezeNa području Trogira gradit će se nova kanalizacijska mreža i kolektori vrijedni oko 10 milijuna kuna, kojima će se spriječiti izlijevanje fekalnih voda u more, a što će pridonijeti razvoju turizma, izvijestili su trogirski gradonačelnik Ante Stipčić i izvršni direktor Agencije EKO Kaštelanski zaljev Danijel Kukoč.

Opširnije:U planu...

Gradonačelnik Stipčić na inauguraciji novoizabrane predsjednice

stipcicGradonačelnik Trogira Ante Stipčić bio je na inauguraciji predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i kako je kazao takva se svečanost doživi samo jedanput u životu.

Opširnije:Gradonačel...

DTV Tragurion obilježilo Međunarodni dan turističkih vodiča

IMGP2913Na inicijativu Svjetskog udruženja Društva turističkih vodiča, 21. veljače slavi se Međunarodni dan turističkih vodiča.

Opširnije:DTV...

Sjećanje na dragog suradnika profesora Maria Milina

MarioMilinS velikom tugom smo moji kolege i ja primili vijest o smrti profesora Maria Milina, koji je uvijek bio drag i iskren suradnik. Otišao je čovjek koji je u potpunosti razumio potrebe i značaj kulture Grada Trogira. Neizmjerna njegova vrijednost bila je i u tome što je usmjerio niz generacija na području glazbene kulture, rekao je zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović, vidljivo pogođen velikim gubitkom dragog suradnika.

Opširnije:Sjećanje...

Dodatne informacije