Predstavljena knjiga "Motel Trogir: nije uvijek budućnost ono što dolazi"

predstavljanjeKnjigeMotelKnjiga „Motel Trogir: nije uvijek budućnost ono što dolazi" predstavljena je 14. lipnja u Galeriji Cate Dujšin Ribar.

Opširnije:Predstavlj...

Koncertna čarolija u kuli Kamerlengo:Kraljevska simfonija za obnovu vukovarskog Vodotornja

Koncertni spektakl The Queen Symphony, u izvedbi šibenskog pjevačkog zbora Kolo i Simfonijskog puhačkog orkestra oružanih snaga Republike Hrvatske, održan je u subotu navečer u trogirskoj kuli Kamerlengo pred oko dvjesto pedeset posjetitelja koji su kupnjom ulaznica dali svoj doprinos obnovi vukovarskog Vodotornja.

Opširnije:Koncertna...

TROGIR GRADU PRIJATELJU: KRALJEVSKA SINFONIJA ZA VUKOVARSKI VODOTORANJ

TheQueenSymphony CERADA 01

Koncertni spektakl The Queen Symphony u izvedbi šibenskog pjevačkog zbora Kolo i Simfonijskog orkestra oružanih snaga Republike Hrvatske održat će se u subotu 11. lipnja (21:00) u trogirskoj kuli Karmelengo na čiju će se pozornicu popeti oko stodvadeset izvođača koji će pjevati i svirati za Vukovar. 

Opširnije:TROGIR...

Učenici OŠ Majstora Radovana oduševili izvedbom “Maškadura”

maskaduraU okviru projekta CA JE COVIK!? koji se provodi već drugu godinu za redom, u dvorištu Muzeja grada Trogira u srijedu je održan igrokaz Maškadur kojeg su izveli učenici OŠ Majstora Radovana.

Opširnije:Učenici...

Dječji vrtić “Trogir”: Još ima 8 slobodnih mjesta u Okrugu Gornjem

DjecjiVrticPovjerenstvo za upis djece DV„Trogir", na sjednici održanoj 27.svibnja, donijelo je Rješenje o upisu djece u Dječji vrtić "Trogir" za pedagošku godinu 2016./17.

Opširnije:Dječji...

Maškadur u Muzeju grada Trogira

MaskadurMuzejTGU srijedu, 8. lipnja u 19 h u dvorištu Muzeja grada Trogira održati će se igrokaz Maškadur u izvedbi učenika 3. a razreda Osnovne škole Majstora Radovana.

Opširnije:Maškadur...

Promocija knjige Jasenovac-enigma holokausta u četvrtak u Trogiru

predstavljanjeKnjigeJasenovacPromocija knjige „Jasenovac-enigma holokausta" održati će se u četvrtak 9.lipnja sa početkom u 19 sati u prostorijama Kneževog dvora u Trogiru autora Josipa Kljakovića-Šantića.

Opširnije:Promocija...

Dodatne informacije