U Trogiru predstavljena knjiga "Tajni život slikara Vlahe Bukovca"

P3202930Grad Trogir i ogranak Matice hrvatske u Trogiru organizirali su u ponedjeljak predstavljanje knjige „Tajni život slikara Vlahe Bukovca" autora Tihomira Rajčića.

Opširnije:U...

Hrvatski savez daljinskog plivanja Antoniu Buličić proglasio najperspektivnijom plivačicom u 2017. godini

2003 AntoniaBulicicNa Godišnjoj skupštini održanoj krajem veljače, Hrvatski savez daljinskog plivanja Antoniu Buličić je izabrao za najperspektivniju plivačicu daljinskog plivanja u 2017. godini.

Opširnije:Hrvatski...

Savjet mladih organizira projekt "Trogir u Bruxellesu"

1603 SavjetMladihProjektSavjet mladih Grada Trogira povodom 20. obljetnice uvrštavanja stare gradske jezgre na UNESCO-v popis materijalne baštine, organizira projekt "Trogir u Bruxellesu".

Opširnije:Savjet...

Savjet mladih i Grad Trogir podržavaju mlade entuzijaste koji djeluju pod nazivom "Radio Bepo"

IMG 2523Na inicijativu Savjeta mladih održan je sastanak s mladim aktivistima na kojem su sudjelovali gradonačelnik Ante Stipčić i predsjednik Savjeta Ante Škrobica koji su podržali akcije mladih.

Opširnije:Savjet...

Promocija knjige i predavanje Mateja Perkova o visokogorskoj ekspediciji Gruzija – Kavkaz 2016.

1403 MatejPerkovPromocija knjige Mateja Perkova „Želim dotaknuti nebo" i njegovo predavanje o visokogorskoj ekspediciji Gruzija – Kavkaz 2016. održat će se u prostorijama Gradske knjižnice Trogir, u ponedjeljak, 20. ožujka, s početkom u 18 sati.

Opširnije:Promocija...

Održano 21. natjecanje mladih Gradskog društva Crvenog križa Trogir

NatjecanjePrvePomociNa 21. natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa koje je održano 11. ožujka u OŠ Majstora Radovana, mladi su pokazali zavidno znanje i vještine iz pružanja prve pomoći.

Opširnije:Održano...

Savjet mladih Grada Trogira organizirao konferenciju „Izbjeglička kriza u Hrvatskoj i Europi“

SavjetMladihTGkonferencija 01U Gradskoj vijećnici Grada Trogira održana je konferencija pod nazivom „Izbjeglička kriza u Hrvatskoj i Europi". Organizator je konferencije Savjet mladih Grada Trogira.

Opširnije:Savjet...

Hrvatska biciklistička reprezentacija na pripremama u Trogiru

HrvatskBiciklistickaReprezentacijaNaPripremamaTrogirDio hrvatske biciklističke reprezentacije koja se odnosi na brdski biciklizam ( MTB- reprezentacija ), nalazi se na pripremama u Trogiru u razdoblju od 8. do 12. ožujka.
Mlade reprezentativce predvodi Pavao Roset, a dobrodošlicu su im priredili zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović predstavnici BK Kairosa i Turističke zajednice Grada Trogira.

Opširnije:Hrvatska...

Velika zainteresiranost za predavanje “Kako postići kvalitetan suživot sa psom”

1003 PredavanjeOPsima"Kako postići kvalitetan suživot sa psom" naziv je predavanja koje je u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Trogir organiziralo Kinološko društvo Trogir u suradnji s Klubom sportskih pasa Split i POU Trogir.

Opširnije:Velika...

Dodatne informacije