Više od milijun kuna ulaže se u trogirski Dom zdravlja

dom zdravljaDom zdravlja u Trogiru jedan je od prva četiri centra uz Vrgorac, Supetar i Hvar u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je u digitalizaciju radiologije uloženo više od milijun kuna.

Opširnije:Više od...

Ljepotica Jadrana uplovila u Trogir

IMGP1620Stotinu i jedanaest metarska ljepotica „La belle de L'Adriatic", uplovila je u Trogir i privezala se uz gradsku rivu na oduševljenje brojnih građana i turista koji su ostali nemalo iznenađeni njezinim dolaskom.

Opširnije:Ljepotica...

Obilježen Dan neovisnosti

IMGP1567U povodu obilježavanja Dana neovisnosti, koji se u Republici Hrvatskoj obilježava 8. listopada, na trogirskom groblju su kod središnjeg križa položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve poginule u domovinskom ratu koji su dali svoje živote na putu prema slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj državi.

Opširnije:Obilježen...

Najveći lignjolov na Jadranu održan u Arbaniji

nas1- Za ovo treniramo već deset godina i sad smo napokon osvojili prvo mjesto – kazali su Goran Elez i Ivica Žarković, osvajači zlatne medalje na 6. natjecanju u lignjolovu „Arbanija 2014" koje se u Kaštelanskom zaljevu održalo 11. listopada.

Opširnije:Najveći...

Izložba Snježane Mayer u Muzeju grada Trogira

IMGP1542"Slikaričin rukopis je strastven, a njena nesvakidašnja slikarska priča uvjerljiva. Pojedini tematski akcenti Snježane Mayer postaju dramaturški akcenti i metaforički prolazi u realan svijet u kojemu se živi, koji je zadan, i svijet koji nam se nudi, poetski-izmaštan", kazala je Danka Radić 4. listopada, otvarajući prvu samostalnu izložbu Snježane Mayer pod nazivom "Cogito ergo sum" koja u atriju Muzeja grada Trogira ostaje otvorena do 12. listopada.

Opširnije:Izložba...

Uspješan koncert za djevojčicu Katarinu: „Mali grad velikog srca“

IMGP1589Da je Trogir „Mali grad velikog srca" dokazao je 9. listopada u prepunoj kuli Kamerlengo, kada se tražila karta više za ulaz na humanitarni koncert za malenu Katarinu.

Opširnije:Uspješan...

POU: Građani se informirali na Danima otvorenih vrata

uciliste trogirPučko otvoreno učilište Trogir i ove se godine uključilo u nacionalnu obrazovnu kampanju – „Tjedan cjeloživotnog učenja 2014.", čiji je nositelj Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Opširnije:POU:...

Trogirski umirovljenici besplatno po literaturu u knjižnicu

knjiznicaPriliku za besplatan upis u Gradsku knjižnicu Trogir tijekom Mjeseca hrvatske knjige imaju svi trogirski umirovljenici.

Opširnije:Trogirski...

Dan otvorenih vrata u SŠ Ivan Lucić

DanOtvorenihVrataPromovirajući vrijednosti učenja i obrazovanja, u sklopu nacionalne obrazovne kampanja „Tjedan cjeloživotnog učenja" i ove je godine Srednja škola Ivan Lucić organizirala Dan otvorenih vrata.

Opširnije:Dan...

Dodatne informacije