Kolinda Grabar Kitarović pobjedila i u Trogiru

1b9499731f0cfbb7e7f5f5b826330424 XLDobili smo novu predsjednicu. Čestitam njoj i svim strankama koje su joj dale potporu, kao i svim Hrvaticama i Hrvatima koji su dali glas za bolju Hrvatsku. Očekujemo da se Hrvatska pomakne naprijed što i zaslužuje, kazao je gradonačelnik Ante Stipčić.

Opširnije:Kolinda...

Vaterstetten na prijelazu u novu godinu

Neujahrsempfang2015 KlapaCroatia 800x533Vrijeme „na prijelazu godina" u Vaterstettenu, kao i ostalim mjestima, veoma je mirno i opušteno. Ljudi provode svoje vrijeme s obitelji, konačno se i posjete prijatelji i rade se planovi za iduću godinu.

Opširnije:Vaterstett...

Održan 1.krug izbora za predsjednika RH

ZaDrugiKrugU Trogiru je u nedjelju održan 1.krug izbora za predsjednika Republike Hrvatske, na kojima je prednost odnijela kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović (HDZ i koalicija stranaka) sa 37,07 % glasova, dok je aktualni predsjednik Ivo Josipović (SDP i koalicija stranaka) ostvario 36,29 % potpore birača.

Opširnije:Održan...

Učenicima i studentima dodijeljene stipendije Grada Trogira

stipendijeStipendije Grada Trogira za učenike i studente s područja Trogira dodijeljene su 9. siječnja u Gradskoj vijećnici.

Opširnije:Učenicima...

Anđela oduševila trogirsku publiku

KoncertAndela 01Na blagdan svetog Stjepana u trogirskoj prvostolnici je nastupila poznata pjevačica Anđela Kolar Zelić u čijem je prigodnom repertoaru božićnih pjesama uživala mnogobrojna trogirska publika.

Opširnije:Anđela...

Čestitka

cestitka

Gradonačelnik Grada Trogira Ante Stipčić i njegovi zamjenici Radovan Slade-Šilović i Filip Anđelić u svoje osobno ime i u ime cijele Gradske uprave svim svojim sugrađanima žele sretne Božićne blagdane i uspješnu i sretnu Novu 2015. godinu! 

 

Udruga TOMS svečanom skupštinom obilježila 25 godina djelovanja

UdrugaTomsSkupstina 02Članovi udruge TOMS s predsjednikom Ivicom Bašićem i djelatnicima, obilježili su 25. godišnjicu dijelovanja svečanom i radnom skupštinom, 20. prosinca u Hotelu Medena.

Opširnije:Udruga...

Doček Nove u Trogiru uz grupu S.T.A.R.

DocekNove2015Grad Trogir i Turistička zajednica grada organiziraju doček Nove godine na Trgu Ivana Pavla II uz grupu S.T.A.R.
Program novogodišnje proslave počinje u 21 sat.

Opširnije:Doček...

Predstavljen rječnik okruškog govora „Okruška rič“

OkruskaRic 02Rječnik okruškog govora „Okruška rič" autorice Manuele Bareta Buličić (Baretinke) predstavljen je 22. prosinca u Kneževom dvoru.

Opširnije:Predstavlj...

Dodatne informacije