Uspješan koncert za djevojčicu Katarinu: „Mali grad velikog srca“

IMGP1589Da je Trogir „Mali grad velikog srca" dokazao je 9. listopada u prepunoj kuli Kamerlengo, kada se tražila karta više za ulaz na humanitarni koncert za malenu Katarinu.

Opširnije:Uspješan...

Trogirski umirovljenici besplatno po literaturu u knjižnicu

knjiznicaPriliku za besplatan upis u Gradsku knjižnicu Trogir tijekom Mjeseca hrvatske knjige imaju svi trogirski umirovljenici.

Opširnije:Trogirski...

Dan otvorenih vrata u SŠ Ivan Lucić

DanOtvorenihVrataPromovirajući vrijednosti učenja i obrazovanja, u sklopu nacionalne obrazovne kampanja „Tjedan cjeloživotnog učenja" i ove je godine Srednja škola Ivan Lucić organizirala Dan otvorenih vrata.

Opširnije:Dan...

Obilježen Dan neovisnosti

IMGP1567U povodu obilježavanja Dana neovisnosti, koji se u Republici Hrvatskoj obilježava 8. listopada, na trogirskom groblju su kod središnjeg križa položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve poginule u domovinskom ratu koji su dali svoje živote na putu prema slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj državi.

Opširnije:Obilježen...

Održan sedmi Sajam dobrote

IMGP1516Pokažimo dobrotu, razgledajmo i kupimo nešto što su izložili ovi dragi ljudi, rekao je gradonačelnik Ante Stipčić otvarajući, 03. listopada, sedmi po redu Sajam dobrote u organizaciji Doma za psihički bolesne odrasle osobe na Čiovu.

Opširnije:Održan...

Izložba Snježane Mayer u Muzeju grada Trogira

IMGP1542"Slikaričin rukopis je strastven, a njena nesvakidašnja slikarska priča uvjerljiva. Pojedini tematski akcenti Snježane Mayer postaju dramaturški akcenti i metaforički prolazi u realan svijet u kojemu se živi, koji je zadan, i svijet koji nam se nudi, poetski-izmaštan", kazala je Danka Radić 4. listopada, otvarajući prvu samostalnu izložbu Snježane Mayer pod nazivom "Cogito ergo sum" koja u atriju Muzeja grada Trogira ostaje otvorena do 12. listopada.

Opširnije:Izložba...

POMOZIMO MALOJ KATARINI VLADOVIĆ

mala katarinaPriključite se akciji za pomoć maloj Katarini Vladović

Opširnije:POMOZIMO...

POU: Građani se informirali na Danima otvorenih vrata

uciliste trogirPučko otvoreno učilište Trogir i ove se godine uključilo u nacionalnu obrazovnu kampanju – „Tjedan cjeloživotnog učenja 2014.", čiji je nositelj Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Opširnije:POU:...

ODRŽANA 9. REDOVNA AKCIJA DARIVANJA KRVI

darivateljiDDKU organizaciji Udruge DDK Trogir, Crvenog križa Trogir i Transfuzije KBC Split, u kino dvorani u Marini, održana je 29. rujna, 9. redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Opširnije:ODRŽANA...

Dodatne informacije