Dan državnosti

 

ZastavaRH SVIM STANOVNICIMA GRADA TROGIRA ŽELIMO PONOSAN I SRETAN DAN DRŽAVNOSTI

Održana 6. redovna akcija darivanja krvi

6akcijaDDKU organizaciji Savjeta DDK Trogir, Crvenog križa Trogir i Transfuzije KBC Split, u prostorijama DDK Trogir na Batariji je, 23. lipnja, održana 6. redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Opširnije:Održana...

Knjiga ‘Admiralovi zapisi’ predstavljena u Trogiru

KnjigaDomazetLosoAdmiral Davor Domazet Lošo objavio je knjigu „Admiralovi zapisi ili O pobjedi i ljubavi" koja je u prepunoj Gradskoj vijećnici predstavljena 19. lipnja.
Izdanje na 600 stranica obuhvaća sedam poglavlja, a posvećena je dvadesetoj obljetnici Oluje te 300.

Opširnije:Knjiga...

Ronioci iz trogirskog podmorja izronili četiri kontejnera otpada

IMGP3885Četiri puna kontejnera otpada prikupljena su u sklopu akcije čišćenja podmorja koju je, 23. lipnja, organizirao Upravni odjel za prostorno planiranje, urbanizam i graditeljstvo grada Trogira u suradnji s ronilačkim obrtom "Trogir" vlasnika Joška Kandije i Trogir Holdingom.

Opširnije:Ronioci...

Festival sretnog trenutka završio igrom „Pronađi Kairosa“

IMGP3862Brojna događanja na ulicama Trogira u znaku Dana Kairosa završila su igrom „Pronađi Kairosa" u kojoj su prijavljeni natjecatelji, uz pomoć turističkog vodiča, trebali pronaći skrivenog Kairosa.

Opširnije:...

"Ja, mahaluša" nasmijala Trogirane

JaMahalusa 04Najveći hit prošlogodišnjeg festivala bosanskog humora "Ja, mahaluša" u petak je nakon šest prepunih izvedbi u splitskoj dvorani Lora i gostovanja diljem svijeta izveden u kuli Kamerlengo.

Opširnije:"Ja,...

Ljubav cvate u trogirskom muzeju: Izložba"Bili garifuli i šparožina"

IzlozbaBiliGarifulSparozina 02Fotografije, pokloni, vjenčanice i ostale uspomene s vjenčanja oduševile su nazočne u atriju Muzeja grada Trogira kada je 19. lipnja otvorena izložba pod nazivom "Bili garifuli i šparožina".

Opširnije:Ljubav...

Započeo 6. Antički sajam „Dani Kairosa - festival sretnog trenutka“

IMGP3818„Dani Kairosa" koji se održavaju u organizaciji Grada Trogira i Turističke zajednice grada Trogira započeli su u petak sajamskim manifestacijama.

Opširnije:Započeo...

Glazbeni spektakl u kuli Kamerlengo

JakovGotovac Kolo TrogirVrhunski glazbeni doživljaj zbio se u nedjelju kada je u kuli Kamerlengo nastupilo 120 glazbenika, u čast 120 godina JAKOVA GOTOVCA.
Šibensko pjevačko društvo KOLO pod dirigentskom palicom Vladana Vuletina i simfonijski puhački orkestar Oružanih snaga republike Hrvatske pod ravnanjem Miroslava Dugana priredili su večer za pamćenje. Repertoar je obuhvatio najpoznatiji dio Gotovčevih djela.

Opširnije:Glazbeni...

6. Antički sajam „DANI KAIROSA -TROGIR 2015.“ FESTIVAL SRETNOG TRENUTKA

DaniKairosaLogoU Trogiru će se u organizaciji Grada Trogira i Turističke zajednice grada Trogira od 19. do 22. lipnja 2015., održati 6. Antički sajam „DANI KAIROSA – TROGIR 2015" - Festival sretnog trenutka.

Program

Opširnije:6....

Dodatne informacije