Figurice anđela krasit će borove malih Trogirana

IMGP2368Kako bi imali što bolju i što ljepšu jelku najmlađi su došli na radionice u Muzeju grada Trogira da bi uz pomoć muzejske pedagoginje Goranke Tomaš izradili božićne ukrase, male anđele.

Opširnije:Figurice...

Predstavljen nosač zvuka „Došli smo vam krlelezat“

IMGP2350Duško Geić se kao ustrajan sakupljač tradicijske glazbe, odnosno pučkih napjeva iz ovih krajeva, strogo u odabiru repertoara i stila izvođenja pridržava estetske komponente izvornosti, kazala je to Paola Glavurtić predstavljajući novi nosač zvuka klape Rašpe i vokalnog kvartetea Pro musica, 9. prosinca u Galeriji Cate Dujšin Ribar.

Opširnije:Predstavlj...

Humanitarna predstava za malenu Lucu

IMGP2334„Tri prijatelja sa Noine arke" naziv je humanitarne predstave koju su, 9. prosinca, s velikim oduševljenjem odgledali polaznici Dječjeg vrtića Trogir.

Opširnije:Humanitarn...

Ponovni uspjeh mladih trogirskih glazbenika

IMG 2134Na nedavno održanom međunarodnom glazbenom natjecanju koje se pod nazivom "Ohrid te sakam" ( Ohride volim te) održalo u Makedoniji, dvije učenice glazbene škole Josipa Hatzea DO Trogir Marta Svetinović i Lucia Ivković postigle su veliki uspjeh.

Opširnije:Ponovni...

U Trogiru predstavljena knjiga Žakline Jurić „Dijagnoza optimist“

IMGP2323Knjiga "Dijagnoza optimist" u kojoj autorica, splitska novinarka Žaklina Jurić opisuje svoje liječenje od karcinoma dojke, predstavljena je 8. prosinca u Gradskoj knjižnici Trogir.

Opširnije:U...

Umjetničke intervencije u Trogiru

NeliRuzicStolenFutureUdruga Slobodne veze/Motel TROGIR ove godine je pokrenula jednodnevno pilot događanje u Trogiru – umjetničke intervencije u javnom prostoru grada.

Opširnije:Umjetničke...

Ukrašavanje jelke na gradskom trgu

IMGP2316Nakon što je početkom prosinca povodom nadolazećih blagdana u grad stigla novogodišnja jelka, samo nekoliko dana kasnije uslijedilo je njezino kićenje.

Opširnije:Ukrašavanj...

15.obljetnica smrti dr.Franje Tuđmana

drFranjoTudmanPovodom 15.obljetnice smrti dr.Franje Tuđmana vodstva Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske demokršćanske stranke postavili su vijenac na spomen-ploči prvog hrvatskog predsjednika dr.Franje Tuđmana na kinu Domobran.

Opširnije:15.obljetn...

Pri udruzi TOMS otvoreno igralište za djecu

toms1U poludnevnom centru "Dječji osmijeh" otvoreno je dječje igralište uz potporu Zaklade Kajo Dadić, a u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Opširnije:Pri...

Dodatne informacije