Uspješna petnaesta humanitarna akcija: "Vinskom cestom do humanosti i dobrote"

VinskomCestom 07"Vinskom cestom do humanosti i dobrote" naziv je humanitarne akcije koju je već petnaestu godinu za redom organizirala Udruga "TOMS". Trogirska riva bila je tako 24. srpnja poprište događanja, na kojem su u prigodnom zabavnom programu nastupila kulturno-umjetnička društva Trogira, Segeta, Okruga, Marine i Mravinaca, a početak „fešte" najavili su Narodna glazba Trogir i Segetske mažoretkinje.

Opširnije:Uspješna...

Večer ispunjena renesansnom i baroknom glazbom i stihovima: „Od pučkih dvora do plemićkih salona“

DuskoGeic 05U idiličnom ambijentu Kneževa dvora održana je večer posvećena renesansi i baroku.
Vokalni ansambl Frottola je uz idejnog začetnika Duška Geića i moderatoricu Danielu Kontić Strojan nastupio 23. srpnja, izvodeći djela renesansnih i baroknih autora predstavivši tako brojnoj publici skladbe iz prošlih vremena.

Opširnije:Večer...

Splitski gitaristički kvartet održao koncert u Trogiru

KoncertGitarista 02Vrhunski gitaristi oformljeni u „Splitski gitaristički kvartet" nastupili su u Kneževom dvoru, 21. srpnja izvodeći obrade pjesama i skladbe poznatih domaćih i stranih autora.
Da je publika uživala u koncertu dokazuje činjenica da su na samom kraju koncerta glazbenike pozvali na bis.

Opširnije:Splitski...

ANTONELA MALIS ODUŠEVILA TROGIRANE

AntonelaMalis 01Sopranistica Antonela Malis nastupila je 20. srpnja pred prepunim Trgom Ivana Pavla II. Dvosatnim nastupom razveselila je strane i domaće goste izvedbama nekih od najljepših hrvatskih i stranih evergreena.

Opširnije:ANTONELA...

Isprika

U sklopu programa 45. Trogirskog ljeta, u ponedjeljak 13.srpnja u Kneževom dvoru održan je koncert Duo Gitara, glazbenika Nevena Hrustića i Ninoslava Plantaka.

Neprimjerenom i agresivnom bukom koja je bila rezultat sviranja Bravo banda s Trga u neposrednoj blizini, te

Opširnije:Isprika

Foto: U nedjelju održan koncert klasične glazbe i nastup KUD-a iz Slavonije

KoncertKUDizSlavonije 01Koncert More i ljubav na kojem su nastupili klaviristica Ivana Štimac i violinistica Dakica Sanko održao se u nedjelju u Kneževom dvoru, a potom su na trgu Ivana Pavla II nastupili članovi KUD-a Petrijevci koji su Trogiranima u sklopu Trogirskog kulturnog ljeta poklonili koncert „Slavonija s ljubavlju Srednjoj Dalmaciji".

Opširnije:Foto: U...

Nastup klapa Sveti Karlo i Murtela

KlapeuKnezevuDvoru 03Klapa „Sveti Karlo" iz Okruga Gornjeg održala je u subotu u Kneževom dvoru koncert u sklopu 45. Trogirskog kulturnog ljeta. Publika je uživala u nizu dalmatinskih skladbi koje su izveli članovi klape i njihovi gosti, ženska klapa Murtela iz Dugopolja.

Opširnije:Nastup...

U Trogiru održana modna revija žena s invaliditetom „Moje drugo ja“

ModnaRevijaMojeDrugoJa 06Modna revija „Moje drugo ja" na kojoj je nastupilo sedamnaest žena s invaliditetom održala se u subotu, uz moto Lijepe žene Lijepom našom. Ove hrabre žene bez predrasuda pokazale su da su spremne uključiti se u društveni život unatoč svojem invaliditetu.

Opširnije:U...

Večer poezije Ivanke Mijić u Kneževom dvoru

IvankaMijic 07Večer ispunjenu stihovima trogirske pjesnikinje Ivanke Mijić održala se 17. srpnja, u sklopu Trogirskog kulturnog ljeta.
Pred mnogobrojnom publikom u Kneževom dvoru, večer je poezijom "otvorio" Duško Geić, a potom je stihove Ivanke Mijić kazivala glumica Anja Šovagović Despot uz gitarističku pratnju Josipa Dragnića.

Opširnije:Večer...

ODRŽAN KONCERT TRIA OSOR

20150716 222312U okviru 45. Trogirskog ljeta 16.07.2015. u jedinstvnom ambijentu Galerije Cate Dujšin – Ribar održan je koncert Tria Osor.

Opširnije:ODRŽAN...

Dodatne informacije