Svjetski dan knjige obilježen u Gradskoj knjižnici Trogir

noc021Ovogodišnji Svjetski dan knjige i autorskih prava, kao i manifestacija Noć knjige u Gradskoj knjižnici Trogir obilježeni su raznovrsnim programom.

Opširnije:Svjetski...

Na 4. redovnoj akciji darivanja krvi velik broj novih mladih članova

IMGP3252U organizaciji Savjeta DDK Trogir, Crvenog križa Trogir i Transfuzije KBC Split, u prostorijama DDK Trogir na Batariji, održana je, 23. travnja, 4. redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi.
Akciji čiji su sponzor djelatnici Brodotrogira, odazvalo se 111 darivatelja, a prikupljeno je 81 od planiranih 60 doza krvi.

Opširnije:Na 4....

Održan Prezentacijski dan Udruge obiteljskih iznajmljivača privatnog smještaja trogirske rivijere

DSC 0012U organizaciji Udruge obiteljskih iznajmljivača privatnog smještaja trogirske rivijere u Gradskoj viječnici je, 20. travnja, održan Prezentacijski dan udruge.

Opširnije:Održan...

Predstavljen „Rječnik i gramatika trogirskoga cakavskoga govora“

IMGP3212Rječnik i gramatika trogirskoga cakavskoga govora autora Duška Geića predstavljena je u okviru FESeTemane trogirskoga libra na Dan hrvatske knjige koji se obilježava 22. travnja.

Opširnije:Predstavlj...

Otvorena 4. po redu FESeTemana trogirskoga libra

fesetemanaVeć tradicionalni festival knjiga trogirskih autora, izdavača i knjiga s trogirskim temama, FESeTemana trogirskoga libra, otvorena je 20. travnja, u atriju Muzeja grada Trogira.

Opširnije:Otvorena...

Najmlađi obilježili Dan planeta Zemlje

IMGP3199Dan planete Zemlje najmlađi su obilježili u Parku prijateljstva sadnjom sadnica magnolije i druženjem u prirodi.

Opširnije:Najmlađi...

Predstavljena treća zbirka Priča se (p)o gradu

IMGP3131Što se to priča u Trogiru, od kada se priča i tko priča, moglo se doznati 15. travnja u prepunoj Gradskoj vijećnici, kada su treću po redu zbirku kratkih priča „Priča se (p)o gradu" Trogiranima predstavili ravnateljica knjižnice i moderator Sanda Marlais Buble, književnica Dunja Kalilić i novinar Igor Brešan.

Opširnije:Predstavlj...

TROGIRSKI HSLS ČISTIO PODMORJE I OBILJEŽIO DAN PLANETA ZEMLJE

11180139 997546143608525 783971657 nTrogirski HSLS već je tradicionalno čistio podmorje i na taj način obilježio Svjetski dan planeta Zemlje, a Udruga nezaposlenih Splitsko – dalmatinske županije građanima, među kojima su bili gradonačelnik Ante Stipčić i njegov zamjenik Radovanom Slade-Šilović, mjerila je tlak i šećer u krvi.

Opširnije:TROGIRSKI...

Projekt „Konj moj prijatelj" uspješno se provodi već godinu dana

IMGP3086Iza nas je godinu dana uspješnog djelovanja, unatoč svim burama i neverama, kazao je to Stjepko Petrić dopredsjednik udruge TOMS na svečanom obilježavanju prve obljetnice djelovanja projekta terapijskog jahanja „Konj moj prijatelj".

Opširnije:Projekt...

Dodatne informacije