Trogirski učenici se priključili akciji „Solidarnost na djelu“

IMGP1633U sabirnoj akciji „Solidarnost na djelu" koja se već 42 godine provodi kao zajednička akcija općinskih, gradskih i županijskih društava Hrvatskog Crvenog križa sudjelovali su i učenici 8.a razreda OŠ Petar Berislavić.

Opširnije:Trogirski...

Započele prijave na „Natječaj za najbolje stihove2014.“

knjiznica15102014Gradska knjižnica Trogir i ovu je godinu organizirala „Natječaj za najbolju pjesmu 2014" na koji se mogu prijaviti učenici osnovne škole koji vole pisati stihove.

Opširnije:Započele...

Najveći lignjolov na Jadranu održan u Arbaniji

nas1- Za ovo treniramo već deset godina i sad smo napokon osvojili prvo mjesto – kazali su Goran Elez i Ivica Žarković, osvajači zlatne medalje na 6. natjecanju u lignjolovu „Arbanija 2014" koje se u Kaštelanskom zaljevu održalo 11. listopada.

Opširnije:Najveći...

Otvorene ponude za izgradnju novog mosta

mostDošao je i taj sretan trenutak da su otvorene ponude za izvođenje radova most kopno - otok Čiovo zajedno sa pristupnim cestama, rekao je gradonačelnik Ante Stipčić, nakon što je osam ponuda stiglo na natječaj Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture za radove na gradnji mosta.

Opširnije:Otvorene...

Uspješan koncert za djevojčicu Katarinu: „Mali grad velikog srca“

IMGP1589Da je Trogir „Mali grad velikog srca" dokazao je 9. listopada u prepunoj kuli Kamerlengo, kada se tražila karta više za ulaz na humanitarni koncert za malenu Katarinu.

Opširnije:Uspješan...

Više od milijun kuna ulaže se u trogirski Dom zdravlja

dom zdravljaDom zdravlja u Trogiru jedan je od prva četiri centra uz Vrgorac, Supetar i Hvar u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je u digitalizaciju radiologije uloženo više od milijun kuna.

Opširnije:Više od...

Trogirski umirovljenici besplatno po literaturu u knjižnicu

knjiznicaPriliku za besplatan upis u Gradsku knjižnicu Trogir tijekom Mjeseca hrvatske knjige imaju svi trogirski umirovljenici.

Opširnije:Trogirski...

Ljepotica Jadrana uplovila u Trogir

IMGP1620Stotinu i jedanaest metarska ljepotica „La belle de L'Adriatic", uplovila je u Trogir i privezala se uz gradsku rivu na oduševljenje brojnih građana i turista koji su ostali nemalo iznenađeni njezinim dolaskom.

Opširnije:Ljepotica...

Obilježen Dan neovisnosti

IMGP1567U povodu obilježavanja Dana neovisnosti, koji se u Republici Hrvatskoj obilježava 8. listopada, na trogirskom groblju su kod središnjeg križa položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve poginule u domovinskom ratu koji su dali svoje živote na putu prema slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj državi.

Opširnije:Obilježen...

Dodatne informacije