Predstavljena knjiga „Na braniku vjere i domovine“

IMG 7890Knjiga Ante Vukasovića „Na braniku vjere i domovine" predstavljena je 04. ožujka, u Kneževom dvoru.

Opširnije:Predstavlj...

U srijedu predstavljanje knjige „Na braniku vjere i domovine“

Knjiga Ante Vukasovića „Na braniku vjere i domovine" bit će predstavljena u srijedu, 04. ožujka, u Kneževom dvoru (istočni ulaz) s početkom u 19 sati.

Opširnije:U...

Održana prezentacija programa „HGK i HZZ ususret poduzetništvu“

IMG 7827Hrvatski zavod za zapošljavanje i Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Split u suradnji sa Gradom Trogirom organizirali su 27. veljače, u Gradskoj vijećnici, prezentaciju svojih programa pod nazivom „HGK i HZZ ususret poduzetništvu".

Opširnije:Održana...

Otvorena izložba „Žene Šibenika ženama Trogira“

IMGP2942Žene Trogira su za ovogodišnji Međunarodni dan žena na poklon dobile izložbu fotografija posvećenu upravo njima. Naime, članice Fotokluba Šibenik priredile su im izložbu pod nazivom 'Žene Šibenika ženama Trogira'.

Opširnije:Otvorena...

Održana 2. redovna akcija darivanja krvi

ddkU organizaciji Savjeta DDK Trogir, Crvenog križa Trogir i Transfuzije KBC Split, u prostorijama DDK Trogir na Batariji, održana je 26. veljače 2. redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Opširnije:Održana...

U Trogiru predstavljena knjiga „Slučaj Perković: spašavanje zločinačke budućnosti“

IMGP2927"Ova knjiga progovara o prešućenim istinama prošlosti koje su nažalost bitno odredile našu sadašnjost s nadom da nam neće zarobiti budućnost" kazao je to povjesničar prof. dr. sc. Josip Jurčević, prilikom predstavljanja svoje knjige, 27. veljače, u crkvi svetog Dominika.

Opširnije:U...

Predstavljanje knjige "Slučaj Perković" u Trogiru

predstavljanjeKnjigeU organizaciji Hrvatske udruge Benedikt u petak, 27. veljače 2015., s početkom u 18.30 sati u Crkvi svetog Dominika u Trogiru, održat će se predstavljanje knjige „Slučaj Perković: spašavanje zločinačke budućnosti" autora prof. dr. sc. Josipa Jurčevića, povjesničara.

Opširnije:Predstavlj...

SLAVUJI KAMERLENGA - Vinko Coce 2015

LogoSlavujiKamerlenga 02GRAD TROGIR , I TURISTIČKA ZAJEDNICA kao organizatori, raspisuju natječaj za nove skladbe za festival: SLAVUJI KAMERLENGA - Vinko Coce 2015. koji će se održati u TROGIRU dana 13. kolovoza 2015. godine (četvrtak).

Opširnije:SLAVUJI...

Uspješno završena izobrazba za poljoprivrednike

IMGP2920Sedamdeset i pet poljoprivrednika sudjelovalo je u izobrazbi za poljoprivrednike koje je u Gradskoj vijećnici od 23. do 25. veljače održala Savjetodavna služba u suradnji s Gradom Trogirom.

Opširnije:Uspješno...

Dodatne informacije