Učenici SŠ Ivana Lucića još jednom pokazali humanost na djelu

KolačiKao i prijašnjih godina tijekom mjeseca listopada i studenog učenici i profesori SŠ Ivana Lucića Trogir iskazali su svoju humanost sudjelujući u čak tri humanitarne akcije: „Pomoć potrebitim učenicima", Moje svjetlo za moj Vukovar" te akciji Crvenog Križa „Solidarnost na djelu" pri čemu je ukupno prikupljeno 6.450,00 kuna za pomoć najpotrebnijima.

Opširnije:Učenici...

U petak pogledajte kultnu komediju “Rodijaci”

rodijaciKultnu komediju "Rodijaci" nastalu po kolumnama Petra Miloša, najizvođeniju predstavu mostarskih kazalištaraca pogledajte u petak, u Kneževom dvoru s početkom u 19 sati.

Opširnije:U petak...

Najmlađi se izradom Adventskih kalendara pripremaju za nadolazeći Advent

AdventskiKalendar2016 01Adventski kalendari izrađeni na radionicama u Muzeju grada Trogira krasiti će domove naših najmlađih. U prosincu će im njihovi najmiliji u za to predviđenu kućicu moći ubaciti razne slatiše. 

Opširnije:Najmlađi...

Narodna glazba Trogir obilježila 191. rođendan

160godNGTNarodna glazba Trogir obilježila je svoj 191. rođendan na blagdan svete Cecilije, zaštitnice glazbenika.

Opširnije:Narodna...

Ministar Oleg Butković: Viadukt nam treba dati garanciju da će most biti završen do 15. lipnja 2017. godine, u protivnom slijedi mogućnost raskida ugovora

DSCN0734Ministar pomorstva, prometa i infrastructure Oleg Butković boravio je u utorak u Trogiru gdje je održan radni sastanak na kojem je bilo govora o realizaciji projekta Most kopno - Otok Čiovo s pristupnim i spojnim cestama.

Opširnije:Ministar...

Učenik Ivan Agnić postao članom Centra izvrsnosti

IvanAgnicCentarIzvrsnostiIvan Agnić, učenik 8. a razreda OŠ Petar Berislavić PŠ Okrug Gornji, postao je član Centra izvrsnosti iz matematike, koji se 12. studenoga otvorio u Splitu, a okuplja nadarene matematičare iz osnovnih i srednjih škola.

Opširnije:Učenik...

Antonia Buličić pobjednica plivačkog mitinga „Sv: Krševan“ na 1500 m

AntoniaBulicicU Zadru se proteklog vikenda održao međunarodni plivački miting „Sv.Krševan", na kojem se ponovno istaknula trogirska plivačica Antonia Buličić, osvojivši zlatnu medalju.

Opširnije:Antonia...

Ministar Oleg Butković u Trogiru na sastanku o realizaciji projekta Most kopno - Otok Čiovo s pristupnim i spojnim cestama

ministarMinistar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković u utorak, 22. studenoga nazočiti će radnom sastanku na temu trenutnoga stanja po pitanju realizacije projekta „Most kopno - Otok Čiovo s pristupnim i spojnim cestama" u organizaciji Hrvatskih cesta d.o.o., kao investitora.

Opširnije:Ministar...

Dodatne informacije