Vrijedna donacija volontera iz Tilburga

Donacija za Dom za psihički bolesne odrasle osobe i za udrugu TOMS

3

Volonteri iz nizozemskog grada Tilburija donijeli su prošlog vikenda vrijednu donaciju za potrebite u Trogiru. Deset invalidskih kolica doniralo se Domu za psihički bolesne osobe i udruzi TOMS. U ime Doma kolica je preuzeo ravnatelj dr. Mladen Pavić i zahvalio se na ovoj vrijednoj donaciji. U ime udruge TOMS, donaciju je preuzeo predsjednik udruge Ivica Bašić.

Volonteri PortAgora bili su duboko dirnuti posjetom Domu i kako su kazali, suradnja se nastavlja, već na jesen stiže nova donacija, a radi se o medicinskoj opremi, namještaju i ostalim nužnim stvarima za rad Doma.

U ime volontera zahvalila se Viktorija Kristić koja je i bila inicijatorica ove donacije i suradnje s Gradom Trogirom.

- Od srca hvala na ljubaznosti, gostoprimstvu i suradnji. Bilo nam je predivno biti kod Vas u Trogiru i posjetiti partnere sa kojima ćemo u budućnosti surađivati u zajedničkim projektima i na zadovoljstvo osoba kojima je to potrebno. Želimo zahvaliti gradonačelniku Damiru Rilji koji nas je ugostio u svom prelijepom gradu i koji podržava ovakav vid suradnje među prijateljskim gradovima Europe. Posebna zahvala na dočeku predstavnika i stanara Doma na Čiovu i udruge TOMS, sa kojima smo uz malu donaciju započeli suradnju i sigurna sam da ćemo je nastaviti i u budućnosti. Hvala Trogiru!

 1  2  9  4
 5  6  7  8

Dodatne informacije