Izložba „Čiovski Opus“ otvorena u Muzeju grada Trogira

1408 Ciovski-opusIzložba "Čiovski Opus" Tome Hrgote otvorena je 13. kolovoza u atriju Muzeja grada Trogira i može se razgledati do 28. kolovoza svaki dan od 10:00 do 13:00 te od 18:00 do 21:00.

Opširnije:Izložba...

Na razini Hrvatske srpanj podbacio, a Trogir bilježi blagi porast broja gostiju

1208 TZ-nocenjaU Turističkoj zajednici grada Trogira doznajemo da je u srpnju broj dolazaka za područje Trogira u blagom porastu, za razliku od podataka koje eVisitor bilježi za cijelu Hrvatsku, a koji pokazuju blagi minus.

Opširnije:Na...

LOVAČKA FEŠTA: Mirisi lovačkih specijaliteta širili su se trogirskom rivom

0608 Lovacka-festaDevetu godinu zaredom trogirski lovci su organizirali Lovačku feštu tijekom koje su u lovačkim specijalitetima uživali i Trogirani i turisti.

Opširnije:LOVAČKA...

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

0608 Dan-pobjedeDan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja obilježeni svetom misom u trogirskoj prvostolnici te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Gradskom groblju i u kapelici sv. Sebastijana

Opširnije:Obilježen...

Čestitka gradonačelnika povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Drage Trogirke i Trogirani,

zastava rh 25. kolovoza prisjećamo se veličanstvene pobjede koju je hrvatska vojska prije 24 godine ostvarila vojno-redarstvenom operacijom 'Oluja'. Oslobođenjem Knina i najvećeg dijela okupiranog hrvatskog teritorija počela je era hrvatske samostalnosti, neovisnosti i međunarodnog priznanja naše države.

 

Opširnije:Čestitka...

Ljetni karneval okupio brojne ljubitelje dobre zabave

2907 Ljetni-karnevalLjetni karneval organiziran u okviru 49. Trogirskog kulturnog ljeta okupio je 27. srpnja na trogirskoj rivi brojne ljubitelje maskenbala.

Opširnije:Ljetni...

"Vinskom cestom do humanosti i dobrote": uspješna akcija devetnaestu godinu zaredom

2907 VinskomCestomTradicionalna humanitarna akcija "Vinskom cestom do humanosti i dobrote" održana je 26. srpnja, devetnaesti put zaredom.

Opširnije:"Vinskom...

GV Trogira: Do kraja godine novi vrtićki prostor na Balancanama, usvojen povoljan kredit za pet važnih investicija

Uskoro će se u Trogiru otvoriti još dvije vrtićke skupine za po 18 djece čime će se pokriti praktički sve trenutne potrebe, a kreće i izgradnja vrtića u Planom

Opširnije:GV...

Dodatne informacije