Dijabetičko društvo Trogir ZAVRŠENA JOŠ JEDNA U NIZU RADIONICA

imgp9326U organizaciji Dijabetičkog društva Trogir održana je još jedna u nizu radionica, koja je po programu firme Roche kroz pet susreta obradila kompletan program edukacije dijabetičara.

Započela je 06. veljače i trajala je do 27. veljače, a kako navodi Katja Šćurla predsjednica Dijabetičkog društva Trogir, kroz ožujak će se zaprimat nove prijave za slijedeću radionicu.

Polaznici su od voditelja dr. Merima Bezdrova imali priliku naučiti kako živjeti s dijabetesom i tom su prilikom istaknuli da će se njihov život usmjeriti u potpuno drugom pravcu. Promijenit će dosadašnji način prehrane posebno pazeći na unos ugljikohidrata, na raspored tjelesne aktivnosti i posebno na osobnu higijenu.

Kada promijen­ite način prehrane, riješit ćete brojne zdravstvene probleme, posebice one vezane za dija­betes i kar­dio­vasku­larne poremećaje, kazao je između ostalog dr. Bezdrov.

Inače, prijave za još jednu u nizu radionica koja će se održati u travnju zaprimaju se u prostoriji Udruge u Šubićevoj 3, od 8 do 13 sati radnim danima, osim srijede kada je radno vrijeme od 13 do 18 sati, te na broj  društva 021 643 932 i na mob. 091 5361939 i 098 9289328.

imgp9328

Dodatne informacije