"RUSULICE" PUNOM PAROM KREĆU U ZAVRŠNICU NATJECATELJSKE SEZONE

Rusulice102013 01Članice Kuba Ritmičko sportske gimnastike "Rusulice" veoma su uspješno odradile prvi dio natjecateljske sezone i osvojile brojna odličja na Državnom nivou i Međunarodnim turnirima, te s velikim elanom idu dalje. Nakon napornih ljetnih priprema i s nekim novim koreografijama, "Rusulice" sada očekuju 3 Međunarodna turnira. Prvo Rusulice odlaze u Zadar na "Sirena" kup, potom u Osijek na "Rondo" kup, te u prosincu na "Christmas"„ kup u Zagreb.
Osim ovih natjecanja Rusulice pripremaju Revijalne nastupe u studenom, povodom Dana Grada Trogira , te u Okrugu za dan Općine Okrug.Rusulice102013 06
Božićno novogodišnja revijalna priredba i turnir ponovo će kao i prošle godine biti humanitarnog karaktera.
Klub Ritmičko sportske gimnastike "Rusulice" veliku pažnju posvećuje i najmlađim članicama (radi se s djecom već od 3 godine).
Naime veliki je interes djevojčica za ovim sportom, a rano uključivanje u organizirano tjelesno vježbanje ima svekolike učinke ne samo u postizanju vrhunskih rezultata već puno, puno šire za zdravlje djeteta, i utjecaja na cjelokupni antropološki status djeteta, kazala je trenerica prof.dr.sc. Ljerka Srhoj.

Rusulice102013 05

Dodatne informacije