Koncert “Klape pivaju, a pisma liči” i ove godine okupio brojne ljubitelje klapske pjesme

2407 Klape-pivaju

Klape Pokornik, Mirakul -Vrpolje, Stivanja, Mindula, Trogirski kanti i Vokalisti Salone te gosti Alen Nižetić i Frane Vugdelija nastupili su u utorak, 23. srpnja na tradicionalnom koncertu "Klape pivaju, a pisma liči" kojeg je u Kuli Kamerlengo tradicionalno organizirala Udruga TOMS.

Na kraju koncerta predsjednik udruge Ivica Bašić dodijelio je priznanja svim sudionicima zahvalivši publici koja je kupnjom ulaznice pomogla kupnji lasera i ultrazvuka za centar „Dječji osmijeh".

Zahvalio je MFS-u Doboj Istok, skupini iz Bosne i Hercegovine koja boravi u Trogiru, a odlučila je financijski podržati projekt socijalnog restorana Udruge TOMS koji će omogućiti zapošljavanje minimalno tri osobe s invaliditetom, a u isto vrijeme udruzi osigurati samoodrživost. Zahvalu je uputio i skupini Emmaus Fredriksdal iz Švedske koja također boravi ovih dana u Trogiru. Sudjelujući na humanitarnom koncertu "Klape pivaju, a pisma liči" udruzi TOMS su donirali kombi vozilo prilagođeno za prijevoz osoba s invaliditetom.

Dodatne informacije