Sudjelujte na predavanju "Razgovori o fotografiji"

2003 RazgovorOFotografiji

"Kadar - Kompozicija" naziv je prvog predavanja iz ciklusa "Razgovori o fotografiji" koje će se održati u petak, 23. ožujka u Gradskoj vijećnici s početkom u 20:00 sati.

Cilj predavanja je upoznati zainteresirane sugrađane s fotografijom i tehnikom snimanja. Isto tako, organizatori Joško Herceg i Antonio Miše, pozivaju sve kolege fotografe da im se pridruže jer ovo je, ističu, idealna prilika za druženje i razmjenu iskustava.

Uvodno predavanje, na temu "Kadar - Kompozicija", održat će Antonio Miše. On će kroz priču i vlastite fotografije, početnike uvesti u ovaj zanimljiv svijet, a kolege podsjetiti na neke detalje fotografske teorije.

Antonio Miše rođen je 1984. u Splitu. Majstor je fotograf i član Fotokluba Split. Snimanjem i fotografiranjem se bavi od 2003. i to najprije kao snimatelj za lokalne novine,portale i televizijske kuće. Zajedno s udrugom CROMETEO sudjeluje dvije godine zaredom na skupnoj izložbi "Meteorološki Kontrasti". Posljednjih nekoliko godina bavi se isključivo fotografiranjem vjenčanja. Živi i radi u Trogiru.

Dodatne informacije