Posjetite izložbu „Anne Frank – povijest za sadašnjost“ u OŠ Majstora Radovana

2003 IzlozbaAnnaFrank

Izložba Anne Frank – povijest za sadašnjost besplatna je i otvorena za javnost: od 8. 3. do 9. 4. 2018. u prostorima Osnovne škole Majstora Radovana Trogir, gdje će se održavati i organizirani grupni posjeti za srednje i osnovne škole.

Izložba je ostvarena u sklopu projekta Povijest za svijest, a organizatori su Hrvatska edukacijska i razvojna mreža za evoluciju sporazumijevanja (HERMES) i Kuća Anne Frank iz Amsterdama.

Cilj izložbe je motivirati publiku, a naročito mlade, da razmišljaju o Anni Frank i svijetu u kojemu je ona živjela, uključujući promišljanja o temama poput antisemitizma, diskriminacije i progona, no i o pozitivnim aspektima poput otpora takvom djelovanju.

Zainteresirani roditelji i oni koji žele posjetiti izložbu mogu to učiniti u četvrtak, 22. ožujka i u ponedjeljak, 26. ožujka u sljedećim terminima:
-16:50 – 17:30
-17:40 – 18:20
-18:25 – 19:05

Za sve ostale informacije svi zainteresirani mogu se javiti na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon +385 21 881 511 zbog dogovora o terminu posjeta.

Posjetitelje kroz izložbu vode posebno obučeni učenici, volonteri na izložbi.

Više o izložbi pogledajte u video prilogu na linku: http://www.trogirskiportal.hr/index.php?option=com_k2&view=item&id=5307%3Aposjetite-izlozbu-anne-frank-povijest-za-sadasnjost-u-os-majstora-radovana&Itemid=677

Govore učenici: Kristijan Botusić 7.a, Karlo Matkovic 7.b, Eni Dragaš 8. a i Magdalena Čerkezović 8.a.

Dodatne informacije