Učenicima i studentima dodijeljene stipendije Grada Trogira

stipendija

Stipendije Grada Trogira za učenike i studente s područja Trogira dodijeljene su 28. prosinca u Gradskoj vijećnici.

Na temelju članka 36. Statuta Grada Trogira i članka 10. Pravilnika o načinu i uvjetima stipendiranja učenika i studenata Grada Trogira u akademskoj godini 2012./2013. dodijeljene su 33 stipendije. Mlade nade Grada Trogira primio je gradonačelnik Damir Rilje s zamjenicom Vedranom Zelalijom, uz pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam i društvene djelatnosti Franom Žiškom, čestitavši im na dosadašnjem zalaganju i trudu, uz želju da tako nastave dalje, jer, kako je naglasio, Grad Trogir pratit će ih i dalje u njihovom uspjehu.

Inače, dodjeli stipendija prethodio je Natječaj za dodjelu stipendija u školskoj i akademskoj 2012./2013.g., na temelju kojeg je  Upravni odjel za gospodarstvo, turizam i društvene djelatnosti grada Trogira sastavio bodovnu listu pristiglih prijava.

Pravo na stipendiju ostvarilo je 12 učenika i 21 student ( 4 studenta I godine).

Stipendisti će primati stipendiju deset mjeseci i to učenici u iznosu od 300,00 kuna mjesečno , a studenti sa studijem u Splitu po 500,00 kuna, dok će oni koji studiraju  izvan Splita primati 700,00 kuna mjesečno.

 

Stipendisti Grada Trogira za akademsku godinu 2012/2013. su:

Učenici: Filip Radun, Ana Ibrišimović, Matea Višić, Tina Šustić, Domagoj Božan, Matea Pržina,  Borna Treska,  Josipa  Šćurla, Ivan  Đurđević,  Stipe Marjanica,

Petra Rožić, Ivana Nikolić, .

Studenti I. godine: Josip Topčić, Tina Šarić, Anamarija Rogulj, Marija Puović

Studenti viših godina: Ursa Vukman,  Marina  Nikolić, Katarina Lijović, Helena Ugrina, Nikola  Žaja,  Slađana Buljan,  Josipa  Coce, Hrabar Karmen, Jelena Gulišija,  Magdalena  Kudelik, Ana Bucat, Ana  Žaja,  Nikola Ključević, Ana Krstulović,  Ursa Špika, Maja Miše, Ivan Abaza.

Dodatne informacije