Zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica sa svojim suradnicima posjetila Trogir

DubravkaSuica 04

U konstruktivan posjet Trogiru došla je u utorak, 22.travnja, Dubravka Šuica sa svojim suradnicima.
Prvo je posjetila Gradsku upravu gdje se susrela sa gradonačelnikom Antom Stipčićem, njegovim zamjenicima Radovanom Slade-Šilovićem i povjerenikom HDZ-a Trogir Filipom Anđelićem, dopredsjednikom Gradskog vijeća i predsjednikom HSP AS Trogir Ivom Milićem, te predsjednicom Zajednice žena HDZ-a Trogir "Katarina Zrinski" Dijanom Ćudinom.
Razgovaralo se o konkretnim projektima koji bi se mogli financirati iz EU fondova na području grada Trogira, a jedan od njih je izgradnja mosta kopno – otok Čiovo koji bi riješio velike prometne gužve za vrijeme turističke sezone.
Stoga je Šuica, kao EU parlamentarka, obećala svu potrebnu pomoć koju zastupnici HDZ-a i HSP-a u EU parlamentu mogu pružiti kako bi se dobila sredstva iz EU fondova da bi se most mogao početi graditi u najskorijoj budućnosti.
Nakon posjeta Gradskoj upravi, u pratnji gradonačelnika i njegovih zamjenika, mladeži HDZ-a Trogir, članicama Zajednice žena «Katarina Zrinski» i članstvom i simpatizerima koalicije HDZ - HSP AS – HDS koja je na vlasti u gradu Trogiru, Šuica je prošetala rivom i družila se s građanima odgovarajući na brojna pitanja.
Svoj posjet Trogiru EU parlamentarka Šuica je završila zanimljivim intervjuom na Gradskom radiju.

DubravkaSuica 01 DubravkaSuica 02 DubravkaSuica 03
DubravkaSuica 05 DubravkaSuica 06 DubravkaSuica 07

Dodatne informacije