GRAD TROGIR JE 23. ožujka 2017. U VLADI RH POTPISAO UGOVOR O DODJELI BESPOVRATNIH SREDSTVA ZA PROJEKT „TROGIRKA KAMENA ENCIKLOPEDIJA – Zidine grada, čuvari baštine i zalog budućnosti“ UKUPNE VRIJEDNOSTI 5,8 MIO KUNA

Grad Trogir je u četvrtak, 23.ožujka 2020170327 PotpisivanjeUgovoraVlada 0217. godine, u Zagrebu, u nazočnosti predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, i resornih Ministara, Gabrijele Žalac, Nine Obuljen Koržinek, Gari Kapellija, Milana Kujundžića i Ravnatelja SAFU-a, Tomislava Petrica, potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava unutar Poziva KK.06.1.1.01 – „Priprema i provedba Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine"...

Opširnije:GRAD...

Objavljen je Javni poziv za nabavu i sufinanciranje sadnog materijala u 2017.godini

Grad Trogir, odnosno Upravni odjel za EU fondove i gospodarski razvoj raspisao je Javni poziv za podnošenje prijava poljoprivrednih gospodarstava na području Grada Trogira za nabavu i sufinanciranje sadnog materijala u 2017.godini.

Opširnije:Objavljen...

Zajednica žena „Katarina Zrinski“ Trogir uspješnom akcijom obilježila Dan narcisa

2703 DanNarcisaZajednica žena „Katarina Zrinski" Trogir ove je subote, prigodnom akcijom, obilježila Dan narcisa.
Akcija se održala kod sjevernih Gradskih vrata gdje su se građanima dijelile edukacijske brošure i prodavali buketi narcisa po simboličnoj cijeni od 20 kuna.

Opširnije:Zajednica...

Sajam poslova u Trogiru idealna prilika za poslodavce i za nezapolsene

2703 SajamPoslovaPOU Trogir i Udruga gastronoma trogirske rivijere organizirali su, u subotu, Sajam poslova s ciljem bolje usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada.

Opširnije:Sajam...

Trogirska Udruga HVIDRA najmlađima donirala informatičku i sportsku opremu

2703 HVIDRAdonacijaDa trogirska Udruga HVIDRA na čelu s predsjednikom Ivicom Baturinom brine o najmlađima, dokazali su to ponovo u petak, doniravši vrijednu informatičku i sportsku opremu.

Opširnije:Trogirska...

Trogir je jedna od startnih pozicija Međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia

DSCN1360Ovogodišnje izdanje Međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia održat će se od 18. do 23. travnja u 6 etapa diljem Hrvatske.

Opširnije:Trogir...

Goran Džimbeg ponovo izabran za predsjednika Lovačke udruge Trogir

2303 LovciDzimbegNa Izbornoj skupština Lovačke udruge Trogir između dva kandidata, većinom glasova izabran je dosadašnji predsjednik Goran Džimbeg, kojemu je ovo treći mandat po redu.

Opširnije:Goran...

Učenici OŠ Petar Berislavić nastavljaju pomagati djeci Ruande

2203 RuandaI ove godine učenici OŠ Petar Berislavić misle na svoje male prijatelje iz Ruande.
Osmislili su humanitarnu akciju „Jedna marenda za Ruandu".

Opširnije:Učenici...

Čelnici Grada Trogira i tvrtke Trogir Holding predstavili komunalni program za 2017. godinu

2203 komunalaU prošloj godini ostvareno je čak 96 posto od zacrtanog plana i programa, a ovu 2017. za program održavanja komunalne infrastrukture smo izdvojili čak 5. 500, 000 kuna, kazali su čelnici Grada Trogira i komunalne tvrtke Trogir Holdinga na press konferenciji, predstavljajući komunalni program za 2017. godinu.

Opširnije:Čelnici...

Dodatne informacije