Povodom Dana policije gradonačelnik Stipčić uručio nagradu najboljem policajcu: Najpolicajac je Matko Đogaš

najpolicajacGrad Trogir dodjeljuje Zahvalnicu najpolicajcu koji svoje radne obveze obavlja na visokoj razini i koji građanima ulijeva povjerenje pri svakodnevnim susretima, riječi su to gradonačelnika Ante Stipčića na upriličenom primanju u Salonu grada, kada je policajcu Matku Đogašu uručio Zahvalnicu i prigodni poklon povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila.

Opširnije:Povodom...

Zubomobil obradovao trogirske učenike

zubomobilU sklopu turneje Zubomobil se u ponedjeljak parkirao na trogirskoj rivi, a posjetili su ga polaznici nižih razreda OŠ Petar Berislavić.

Opširnije:Zubomobil...

Posjetite sajam „Domaće je najbolje“ na trogirskoj rivi

DSCN0481Sajam domaćih proizvoda pod nazivom „Domaće je najbolje"održava se u Trogiru od 26. do 29. rujna.

Opširnije:Posjetite...

Ministrica Bernardica Juretić posjetila štičenike Doma na Čiovu

ministricaJureticMinistrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić u petak je sa svojim suradnicima posjetila Dom za odrasle osobe na Čiovu.

Opširnije:Ministrica...

Uspješno realiziran projekt OŠ Petar Berislavić „Moš ča oš“

P9230710Projekt OŠ Petar Berislavić pod nazivom „Moš ča oš" realiziran je s velikim uspjehom u trajanju od dva dana, na području Trogira i Okruga Gornjeg .

Opširnije:Uspješno...

Turistička sezona pri kraju: Pauk odvozi prodajne štandove

TuristickaSezonaPriKraju 01Na lokacijama grada koje su ovo ljeto odisale dodatnim sadržajem, od srijede je nešto manja gužva. Naime, od 34 zakupca gradskih štandova , samo ih je šestero produžilo ugovor do kraja rujna.

Opširnije:Turistička...

Grad Trogir traži investitora za poslovni centar

InvestitorPoslovniCentarNa ponuđenoj lokaciji danas je parkiralište, a pri gradnji će investitor morati paziti na konzervatorske zahtjeve jer je zemljište tik uz zaštićenu povijesnu jezgru. Grad Trogir ušao je u potragu za investitorom u poslovni centar, a zainteresiranima nudi na korištenje šest tisuća kvadrata za izgradnju kompleksa na tri etaže, uz još tri podzemne etaže za parkiralište. 

Opširnije:Grad...

Misionar don Danko Litrić:„Djeco Trogira hvala vam, poručuju djeca Ruande!“

MisionarDonDankoLitricPolaznici dječjeg vrtića Maslina i OŠ Petar Berislavić priredili su nedavno za djecu Ruande humanitarnu predstavu pod nazivom „Afrička priča". Novac od ulaznica čiji je iznos bio simboličnih 10 kuna namijenili su mališanima u toj siromašnoj zemlji kako bi im pomogli svojim skromnim prilogom.

Opširnije:Misionar...

Dodatne informacije