OBAVIJEST O PROMJENI ŽIRO RAČUNA GRADA TROGIRA

Obavještavaju se svi građani i poslovni partneri da je Grad Trogir sklopio ugovor o obavljanju platnog prometa sa  Hrvatskom poštanskom bankom d.d.
Novi broj računa Grada Trogira glasi : HR4323900011846300007
Sva plaćanja (npr.komunalna naknada, komunalni doprinos, naknada za uređenje voda i ostalo) koja ste do sada vršili na stari broj računa (HR0525000091846300007) potrebno je ubuduće vršiti na novi broj žiro računa 4323900011846300007. 

„Vinko živi u našim srcima“ poruka je festivala Slavuji Kamerlenga Vinko Coce

SlavujiKamerlenga 20160728 09Veličanstveno je bilo na Festivalu Slavuji Kamerlenga Vinko Coce, koji je održan u četvrtak u prepunoj kuli Kamerlengo. Pjevale su se Vinkove pjesme i nitko u kuli nije ostao ravnodušan.

Opširnije:„Vinko...

Održana 7. redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi

DDK 201607U organizaciji Savjeta DDK Trogir, Gradskog društva Crvenog križa Trogir i Transfuzije KBC Split, u prostorijama DDK Trogir na Batariji je, 28 srpnja, održana 7. redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Opširnije:Održana...

Neno Ninčević napiso pjesmu Coci u čast: 'Vidi li se šta odozgar'

VinkoCoceFestival 'Slavuji Kamerlenga' koji će se održati Vinku Coci u čast 28.7. nosi jedno iznenađenje.
Dugogodišnj prijatelj i suradnik Neno Ninčević je napisao Coci pjesmu 'Vidi li se šta odozgar' koju su otpjevali Tedi Spalato i Vinkova klapa Trogir.

Opširnije:Neno...

Foto natječaj u organizaciji Savjeta mladih Grada Trogira

FotoNatjecajTrogiruFokusu 2016Trogir ima puno toga za reći, ali se nekad sve ne može iskazati riječima. Svijetu želimo prenijeti poruku da „slika vrijedi više od tisuću riječi" i za to želimo Vašu pomoć. Vlastiti pogled, doživljaj i emocija su jedinstveni.

Opširnije:Foto...

Proslava blagdana blaženog Augustina Kažotića u Trogiru

augustin-kazoticU nacionalnom svetištu blaženog Augustina Kažotića i samostanu svetog Dominika u Trogiru, 31. srpnja započinje trodnevnica kao priprava za proslavu blagdana naslovnika svetišta.

Opširnije:Proslava...

Trogirski umjetnici oslikali desetmetarsko platno Vinku Coci u čast

SlavujiKarmelenga 03Članovi LUT-a su se za festival Slavuji Kamerlenga Vinko Coce pripremali kistom i bojama i oslikali veliko platno koje su poklonili organizatorima, a koje bi trebalo krasiti pozornicu na kojoj će nastupiti brojni poznati izvođači.

Opširnije:Trogirski...

Antonia Buličić prvakinja Hrvatske na 400 m mješovito

AntonijaBulicic 01Na prvenstvu Hrvatske u plivanju koje se u Zagrebu održavalo od 21. do 24. srpnja Antonia Buličić se okitila brojnim medaljama.

Opširnije:Antonia...

Dodatne informacije