Koncert Vanne prebačen na 13.11. i premješten u dvoranu

Povodom Dana grada i blagdana sv. Ivana, Trogirke i Trogirane zabavljat će Vanna.

Koncert je trebao biti na sam dan, 14.11. na gradskom trgu, no zbog najave lošeg vremena, koncert se prebacuje dan ranije, 13.11. (srijeda), a jedna od najboljih domaćih pjevačica nastupit će u sportskoj dvorani "Vinko Kandija" od 20 sati.

Ulaz je slobodan, a za ovu priliku otvorit će se parking na vanjskom igralištu.

Otvorena izložba radova Javnog natječaja za umjetničko rješenje za spomenik hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata

20191112 IzlozbaSpomenikBraniteljiU ponedjeljak, 11. studenog u Muzeju grada Trogira - Galeriji Cate Dujšin Ribar otvorena je izložba svih deset radova pristiglih na Javni natječaj za umjetničko rješenje za spomenik hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata.Akademski kipari Đani Martinić i Frane Šitum osvojili su prvu nagradu za umjetničko rješenje za spomenik hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Trogiru.

Opširnije:Otvorena...

"Trogirski Glazbenici" nakon godinu dana uspješnog djelovanja održali svečani koncert povodom Dana grada

1111 Trogirski-glazbeniciČlanovi udruge "Trogirski Glazbenici" u nedjelju su u prepunoj gradskoj vijećnici održali svečani koncert povodom Dana grada.

Opširnije:"Trogirski...

Đani Martinić i Frane Šitum prvonagrađeni! Izložba radova Javnog natječaja za umjetničko rješenje za spomenik hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Trogiru otvara se 11. studenog 2019.!

11-11-SPOMENIK-BRANITELJIMA-pozivnicaAkademski kipari Đani Martinić i Frane Šitum osvojili su prvu nagradu za umjetničko rješenje za spomenik hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Trogiru.

Opširnije:Đani...

Prvi u Dalmaciji: Grad Trogir usvojio proračun za 2020.

Ponosan sam što smo prvi u Dalmaciji usvojili proračun. To nam daje na dinamici i možemo odmah krenuti s realizacijom brojnih projekata, rekao je gradonačelnik Bilić

Grad Trogir na 22. Sjednici Gradskog vijeća donio je proračun za 2020. i time postao prvi grad u Dalmaciji koji je već usvojio najvažniji gradski dokument. Planirani proračun Trogira za sljedeću godinu iznosi 124 milijuna kuna, a gradonačelnik Ante Bilić ocijenio ga je razvojnim i investicijskim.

Opširnije:Prvi u...

Večer poezije i folklora: Da, još smo tu"

0811 Vecer-poezije-Matica-umirovljenikaVečer poezije i folklora "Da, još smo tu" u organizaciji trogirske Matice umirovljenika održala se povodom proslave Dana grada u Galeriji Cate Dujšin Ribar u četvrtak, 7. studenoga.

Opširnije:Večer...

Večer poezije s Dunjom Kalilić: Haiku o Trogiru

0811 Vecer-poezije-Dunja-KalilicVečer poezije s Dunjom Kalilić održala se u četvrtak u Gradskoj knjižnici Trogir.

Nazočni su imali priliku čuti Dunjine haiku stihove o Trogiru.

Opširnije:Večer...

JEROLIM OSTOJIĆ: „Moje slikarstvo je započelo opijenošću starim Trogirom“

20191108 MonografijaJerolimOstojic 01 Na predstavljanju monografije crteža trogirskog umjetnika Jerolima Ostojića u Galeriji „Cate Dujšin Ribar" nije bilo slobodne stolice.

Opširnije:JEROLIM...

U atriju Muzeja grada Trogira otvorena izložba Spomenar KUD-a „Kvadrilja“

0611 Izlozba-KUD-KvadriljaU povodu proslave 50. obljetnice djelovanja KUD „Kvadrilja", Dana grada Trogira i blagdana sv. Ivana Trogirskog u utorak, 5. studenoga u u atriju Muzeja grada Trogira otvorena je izložba Spomenar KUD-a „Kvadrilja"prepuna uspomena, fotografija i dokumenata.

Opširnije:U...

Dodatne informacije