Obrazac i načini prijave prijedloga u sklopu projekta "I tebe se pita"

1309 writing-obrazacITebeSePitaOd četvrtka, 13. rujna započinje projekt participativnog budžetiranja u Gradu Trogiru. Građani svoje prijedloge mogu poslati do 26. rujna.

Opširnije:Obrazac...

Kakvi se sve prijedlozi mogu prijaviti u sklopu projekta "I tebe se pita"?

1309 thought-projekti-ITebeSePitaGrad Trogir započeo je s projektom participativnog budžetiranja kroz koji želi uključiti građane u planiranje proračuna za 2019. godinu. Grad je za projekt "I tebe se pita" namijenio 1,2 milijuna kuna.

Opširnije:Kakvi...

Napustio nas je don Pavao Piplica

20180919 donPavaoPiplicaDon Pavao Piplica, naš dobri don Pave, kako smo ga voljeli zvati, napustio nas je u srijedu, 19. rujna nakon duge i teške bolesti. Bio je dekan Trogirskog dekanata i katedralni župnik u periodu od 2007. do 2014. godine.
Don Pavao Piplica, naš dobri don Pave, kako smo ga voljeli zvati, napustio nas je u srijedu, 19. rujna nakon duge i teške bolesti.

Opširnije:Napustio...

Predstavljen projekt “I tebe se pita!”: Trogirke i Trogirani pohvalili ideju da ih se uključi u planiranje proračuna

1309 PrezentacijaProjeka 2Ugodno sam iznenađen iznosom koji je Trogir izdvojio za participativno budžetiranje, to je puno više nego što izdvajaju gradovi njegove veličine, izjavio je Dario Runtić iz Udruge gradova RH

Opširnije:Predstavlj...

Posjetite „Braniteljski sajam“ na trogirskoj rivi

1709 SajamNaRiviBraniteljski sajam antikviteta, kolekcionara, rukotvorina i autohtonih hrvatskih proizvoda otvoren je u petak na trogirskoj rivi i traje do nedjelje, 23. rujna.

Opširnije:Posjetite...

Nova eko akcija u Žednome: uključi se i ti u svjetsku kampanju World CleanUp Day

1409 CiscenjeZednoTrogir će se 15. rujna uključiti u globalnu kampanju zaštite okoliša – World CleanUp Day koja se u Hrvatskoj organizira pod nazivom Zelena čistka.

Opširnije:Nova...

"I tebe se pita!": Dođite na javnu prezentaciju projekta i saznajte kako možete odlučivati o proračunu

20180911 I TEBE SE PITA logoTrogir je prvi dalmatinski grad koji kreće u projekt participativnog budžetiranja, a projekt će nositi službeno ime "I tebe se pita!". Participativno budžetiranje podrazumijeva sudjelovanje građana u raspodjeli proračunskih sredstava.

Opširnije:"I tebe...

Trogiranin Ante Škrobica imenovan za v.d. glavnog tajnika ELSA-e Hrvatska

1009 AnteSkrobicaVodstvo Europske udruge studenata prava ELSA - Hrvatska je za novog v.d. glavnog tajnika imenovalo Antu Škrobicu, dosadašnjeg predsjednika ELSA-e Split. Škrobica je dužnost predsjednika splitskog ogranka ELSA-e obnašao dva mandata, u akademskim godinama 2016./2017. i 2017./2018.

Opširnije:Trogiranin...

Dodatne informacije