Spektakl na trogirskoj Batariji: svečano otvaranje novog igrališta i utakmica s Hajdukom

Utakmica pionira Hajduka i Trogira igra se od 17.15, Hajduk II i prva momčad domaćina istrčat će u 19 sati

1604 BatarijaNedavno obnovljeno trogirsko nogometno igralište Batarija u srijedu (17. travnja) doživjet će spektakularno svečano otvaranje. U goste Trogiranima stiže Hajduk koji će tamo odigrati dvije prijateljske utakmice – u 17.15 snage će odmjeriti pioniri dvaju klubova, a u 19 sati istrčat će nogometaši Hajduka II i domaćina HNK Trogir koji inače igra u II. Županijskoj ligi.

Opširnije:Spektakl...

Učenici i djelatnici OŠ Petar Berislavić pomažu djeci u Ruandi

Učenici OŠ Petar Berislavić su zajedno sa svojim nastavnicama Ivanom Bilić i Vesnom Barać za vrijeme korizme organizirali humanitarnu akciju „Jedna marenda za Ruandu" u kojoj su prikupljali pomoć za djecu Ruande.

Opširnije:Učenici...

Međunarodnoj akciji čišćenja okoliša „Zelena čistka“ odazvao se velik broj građana

1504 ZelenaCistkaGrad Trogir i Udruga Eko-Žedno već tradicionalno sudjeluju u Međunarodnoj akciji čišćenja okoliša – World Clean-Up Day u travnju, poznatijoj kao Zelena čistka.

Opširnije:Međunarodn...

Kreativne radionice u Gradskoj knjižnici Trogir

1504 GKT-radioniceZavršen je prvi ciklus šestomjesečnih kreativnih radionica u Gradskoj knjižnici, koje je vodila prof. Milena Dodig. Radionice su bile besplatne i otvorene za sve naše sugrađane, a interes izuzetno velik.

Opširnije:Kreativne...

OTVARANJE NOVOUREĐENE BATARIJE: Trogirani feštu otvaraju protiv AS Rome, a navečer protiv Hajduka igraju pod reflektorima!

1504 OtvaranjeBatarijeU srijedu 17. travnja u Trogiru će se održati svečano otvaranje novouređenog stadiona Batarija, promocija novopostavljene rasvjete, umjetne trave i novih tribina. Nogometni klub Trogir 1912 već neko vrijeme igra na tom predivnom zdanju, a u tijeku su pripreme za središnju svečanost.

Opširnije:OTVARANJE...

Raspored bogoslužja u Velikom tjednu

Donosimo raspored bodgoslužja u Velikom tjednu u trogirskoj prvostolnici i najvećoj gradskoj župi – Župi Gospe od Anđela

Opširnije:Raspored...

24. EMA u Muzeju grada Trogira servira lipe bokune : započele su prijave!

1204 24-EMA program24. Edukativna muzejska akcija koju u povodu Međunarodnog dana muzeja organizira Hrvatsko muzejsko društvo ove će se godine od 18. travnja do 18. svibnja odvijati pod temom (pre)hrana. Mmmmm... već miriše na dobro!

Opširnije:24. EMA...

Dodatne informacije